Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете Huawei Matebook 13, Watch GT и 10 000 EUR и ваучер с код на стойност 250$ за Trip Advisor

Спечелете Huawei Matebook 13, Watch GT и 10 000 EUR и ваучер с код на стойност 250$ за Trip Advisor


Изтекла !
Описание:

Huawei InFocus Awards е конкурс, създаден от HUAWEI. Целта на инициативата е да се фокусираме върху възможностите на новото поколение визуална култура, както и на потребителите на мобилни телефони по целия свят.

"Фокусът" в InFocus се отнася до близък поглед към новото поколение инструменти, които позволяват да се създаде и изпита най-новото визуално съдържание, вдъхновявайки нови форми на взаимодействие.

Основната цел на конкурса е да подчертае иновативния дух на HUAWEI и приносът на компанията в областта на визуалното изразяване. Втората цел е да предадем вдъхновението си от необятните възможност на света, където фотографията променя своите правила.

Функциите на камерите на смартфоните стават все по-мощни. В резултат на това смартфоните се развиват така, както никога досега. Новото съдържание и нови начини за споделянето му, позволяват на фотографите незабавно да привлекат аудитория от цял сят.

Основавайки се на иновативната интерпретация на съвременната фотография на HUAWEI, конкурсът InFocus представя ролята на марката в осигуряването на отлични инструменти - функции, които позволяват на ново поколение зрители да изживеят творчеството на новото поколение създатели.


https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/bg/add
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория