Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели пътуване до Йордания и вълшебни награди от филма Аладин и Радио и Телевизия Сити!

Спечели пътуване до Йордания и вълшебни награди от филма Аладин и Радио и Телевизия Сити!


Изтекла !
Описание:

Радио Сити и CITY TV ти дават шанс да се потопиш в магията на дългоочакваната екранизация на най-новата продукция на Дисни – Аладин!

В екзотичната приказка за очарователния крадец, принцесата и духа от лампата ще видите много екшън, пищни дворцови празненства и приключения.

Аладин, джинът и принцесата ви канят на вълнуващо приключение, което може да ви донесе и вълшебни награди.

Отговори правилно на въпроса, регистрирай се и можеш да спечелиш пътуване за двама до екзотичната Йордания или оригинални награди от филма!

Завладяваща live-action адаптация на анимационната класика Аладин е новото вълнуващо приключение на Дисни за очарователния уличен крадец Аладин, смелата и решитална принцеса Жасмин и Духът от лампата, който е ключът към тяхното бъдеще.

Филмът представя Уил Смит (Мъжете в черно) като великия Дух от лампата; Мена Масуд (Tom Clancy’s Jack Ryan) като очарователения подлец Аладин; Наоми Скот (Power Rangers) като красивата и смела принцеса Жасмин, Марван Кензари (Убийство в Ориент експрес) като могъщия магьосник Джафар, Навид Негабан (Легион) като султана, загрижен за бъдещето на дъщеря си, Насим Педрад (Saturday Night Live) като най-добрата приятелка и довереник на принцесата – Далиа, Били Магнуссен (Нощни игри) като красивия и арогантен принц Андерс и Нуман Акар (Великата стена) като Хаким - дясната ръка на Джафар и капитан на охраната на двореца.

Филмът е сниман при специално построени декори както в Лондон, така и на великолепни локации в пустинята в Йордания.

Анимираната версия на Аладин излиза през 1992 година с яркото присъствие на звездата Робин Уилямс в ролята на Духа от лампата, а песните A Whole New World и Friend like Me печелят Оскар.

Аладин долита на вълшебното си килимче в кината на 24 май на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.


https://www.city.bg/game/specheli-pytuvane-do-iordaniya-i-predmetni-nagradi-ot-f
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория