Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели преносима колонка!

Спечели преносима колонка!


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Купете продукти с марка KITKAT® от магазин на стойност минимум 2 (два) лева в един фискален бон.

(1) Потребител, който желае да участва в Играта, закупува  продукти с марка KITKAT® на стойност минимум 2 (два) лева в един фискален бон. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта.

Регистрирайте се на promo.nestle.bg.

(2) Потребителят сe регистрира на интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“). За да се регистрира, потребителят попълва име и фамилия, електронен адрес (e-mail) и парола. Алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook и да приеме: правилата на Играта, Общите условия за ползване на Сайта на Играта и Правилата за поверителност.

Регистрирайте фискалния/те бон/ове със закупените продукти.

(3) След това участникът регистрира фискалния/те бон/ове от закупените продукти, участващи в Играта, въвеждайки номера от фискалния/те бон/ове, като задължително прикрепя снимка на фискалния/те бон/ове. Снимките на фискалния/те бон/ове трябва да са добре четими, с видими имена на закупените продукти, участващи в играта, както и дата и час на закупуването, защото служат като доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата ѝ. Снимката на фискалният бон трябва да бъде с размер до 2 MB. Фискалния/те бон/ове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата, в периода на Играта.

(4) Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник не може да спечели повече от една награда с регистрирани различни фискални бонове. Един касов бон може да бъде регистриран само от един потребител.

(5) Пазете фискалните бонове за валидиране на учасието си. Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани фискални бонове, с които е участвал, до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.


https://promo.nestle.bg/active-promos/shokoladovi-i-zaharni-produkti/razchupi-momenta-day-si-pochivka-vzemi-kitkat
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете