Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете Bluetooth слушалки, Bluetooth колонки и енциклопедии от играта „Лятна финансиада“

Спечелете Bluetooth слушалки, Bluetooth колонки и енциклопедии от играта „Лятна финансиада“


Изтекла !
Описание:
  1. Механизъм на Играта, спечелване на награда, връчване на наградите

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка! За да участва в Играта Участникът трябва да:

 

7.1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 5.

 

7.2. Да посети уебсайта www.finansiada.bg през мобилен телефон, компютър, таблет, или чрез кликване на линкoве във Facebook.

7.2.1. Да се регистрира в Играта еднократно от един потребител от страна на всеки Oтбор с име на Oтбора в сайта на Играта: www.finansiada.bg.

7.2.2. Регистрацията на всеки Отбор включва въвеждане в полета на: собствено име, презиме, фамилно име, e-mail адрес, телефон и населено място на родителя, както и собствено име, фамилия, възраст на детето, клас.

7.2.3. При завършване на регистрацията Участникът трябва да потвърди, че се е запознал и приема настоящите Официални правила на Промоцията.

 

7.3. След регистрация, всеки Отбор решава онлайн тест от 20 въпроса за време. Тестът проверява знания в областта на личните финанси.

 

7.4. В Жребия влизат само Отбори, отговорили вярно на всички 20 въпроса.

 

7.5. В края на всяка една от трите Игри, които ще се проведат в периода 24.04.2019 г. до 05.09.2019 г., ще бъдат излъчени победители в Жребия, които ще бъдат избрани на произволен принцип в присъствието на нотариус.

 

Всеки първи четвъртък, след края на всяка от Игрите, ще се теглят наградите за съответния период. При всяко теглене ще се определят съответният брой печеливши и по една резерва за всяка от наградите.

 

7.6. Всички Печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди от Организатора. При осъществяване на контакт с печелившите, същите трябва да посочат адрес за получаване на наградата, като информацията ще послужи на Организатора с цел изпращане и получаване на спечелените награди.

 

7.7. Всички награди ще се получават лично от родителя в печелившия Отбор по куриер в срок до 20 дни след получаване на адрес за доставка на наградата.

 

7.8. В случай че награда е спечелена от Печеливш, който е подал неточни или непълни данни и не може да бъде открит, тя ще бъде предоставена на следващия по ред резервен участник.

 

7.9. В случай че награда е спечелена от Печеливш, който не може да бъде открит по имейл до 10 дни след изпращането му, тя ще бъде предоставена на следващия по ред резервен печеливш.

Пълни правила : https://finansiada.bg/rules/


https://finansiada.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете