Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели Смартфон IPhone XS /Gold/

Спечели Смартфон IPhone XS /Gold/


Изтекла !
Описание:

Здравейте приятели, време е за новата томбола на „Перси“ ООД !
Моля Ви спазвайте стриктно условията за участие /4-ри на брой/, в противен случай няма да участвате при разиграването на наградите ! 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 
Всеки участник трябва да:
1. Сподели игровата публикация публично на профила си. 
2. Хареса страницата на „Перси“.
3. Напише коментар под игровата публикация.
4. Не изпраща съобщения до „Перси“– „Участвам“ в messenger !!!

Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Всеки отговорил на тези условия ще участва в теглене на случаен принцип за награда. Зачитат се всички действия, вписани в периода на играта - от публикуването ѝ на 20.04.2019 г. до 31.05.2019 г., които отговарят на настоящите правила. 

Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.

НАГРАДИ
На 01.06.2019 г. в 12 ч., чрез теглене на случаен принцип посредством софтуер, ще бъде изтеглен на живо победител, отговарящ на условията за участие, който ще спечели награда.
Голямата награда е: Смартфон IPhone XS /Gold/
Утешителни награди - ????/вероятно да/
Името на победителя ще бъде обявено на Facebook страницата на "Перси" ООД на 01.06.2019 г. 

ТЕРИТОРИЯ
Играта се организира онлайн, наградата се изпраща с куриер и може да бъде получена само на територията на Република България.

СРОКОВЕ
Играта стартира на 20.04.2019 г. и завършва на 31.05.2019 г. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ 
Организатор на играта е "Перси" ООД, ЕИК: 030413948. Играта е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или услуги, предоставяни от организатора. Участието в играта е възможно за всеки, който има достъп до интернет и личен Facebook профил, с изключение на служители на "Перси" ООД, на свързаните с нея дружества, и на организациите, свързани с проекта, както и членове на техните семейства. Лицата, които нямат право да участват в играта, нямат право и да се възползват от предоставената награда. Лице под 14 години, ако бъде обявено за победител, може да получи наградата само в присъствието на негов законен представител. Участниците декларират, че са запознати с обстоятелството, че с участието си в играта предоставят доброволно лични данни на организатора (информация, необходима за получаване на наградата и телефон за контакт), които ще бъдат обработвани единствено за целите на участието им в играта и за обявяване на победител и осъществяване на контакт с тях. Личните данни няма да се обработват допълнително за цели, различни от посочените. Тази промоция не е спонсорирана, администрирана или организирана от Facebook. С участието си в играта, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите Правила за участие.


https://www.facebook.com/PERSYLTD/photos/a.10150389599084959/10151186070289959/?type=1&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете