Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 40x комплекти с кафеварка и пакет 100% кафе и 40x джезве с пакет 100% кафе

Спечелете 40x комплекти с кафеварка и пакет 100% кафе и 40x джезве с пакет 100% кафе


Изтекла !
Описание:

Механизъм – за да участва в Промоцията, всеки потребител трябва да премине през всички стъпки, описани по-долу, при което ще се превърне в „участник“:

Да влезе на сайта sbabanakafe.bg по време на периода на Промоцията, посочен в Раздел 2, т. 1 на настоящите Официални правила.

Да натисне бутон за качване на снимка „снимката на баба“ или „твоята версия“, за да стартира участието си в Промоцията. Всяка снимка подлежи на одобрение от Организатора на промоцията и ще бъде публикувана на сайта на промоцията в рамките на 24 часа. За да бъдат считани за одобрени, снимките, които бъдат качвани на сайта, трябва да не съдържат неприлично съдържание или оскърбително съдържание.

Да се регистрира за участие чрез въвеждане на своето име, телефонен номер, или e-mail или да се регистрира чрез FB профила си като преди да започне участие, задължително трябва да приеме общите условия на Промоцията, както и да се съгласи с Политиката за защита на личните данни. Участникът има опция да откаже регистрацията чрез бутон „Затвори“. 

Може да сподели своята снимка във Facebook профила си. В „Галерия“ участникът може да разгледа всички снимки, които други участници са генерирали.

В „Награди“ участникът може да запознае с наградите, които може да спечели от участието си в промоцията.

Потребителят има възможност да се регистрира в сайта на Промоцията чрез своя Facebook профил, в който случай неговите e-mail адрес и парола ще бъдат предоставени от Facebook на уебсайта на Промоцията. За да завърши регистрацията, Потребителят може да попълни във формата за регистрация полето с телефонния си номер.

При отказ да попълни или отбележи в някое от задължителните полета или при попълване на грешна или непълна информация, или при отбелязване на поле по невнимание (напр. отбелязване на съгласие за предоставяне на лични данни за маркетингови цели без то реално да е налице), това може да доведе до невъзможност да се завърши регистрацията в Кампанията или до невъзможност да се установи контакт с печеливш участник, и/или да се анулира регистрацията и/или наградата.

За всяко влизане в сайта на Промоцията, Участникът поема разходите за интернет достъп, установени от неговия доставчик.


https://sbabanakafe.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете