Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете един от 10те пакета СПА уикенд за двама

Спечелете един от 10те пакета СПА уикенд за двама


Изтекла !
Описание:
  1. КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ПРОМОЦИЯТА

 

2.1 За да се включите в Промоцията за спечелването на един от 10 СПА почивки, всяка за двама души през 2019, трябва да посетите електронната страница www.palmolivepromo.bg, да предоставите нужните лични данни (относно Политиката за опазване на Вашите лични данни вижте по-долу) (включително Вашето име, и-мейл адрес, телефон и да впишете кода, който сте получили, след закупуване на промоционални продукти Palmolive (“Код”) на стойност минимум 3 лева. Всички продукти, които ще участват в Промоционалната игра ще бъдат снабдени с уникален код, поставен на видимо място на опаковката им. Система на Организатора ще извършва автоматична проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове. Проверката е окончателна и Участникът няма право да оспорва резултатите от нея. Организаторът запазва правото си да извърши преглед на системата за проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове и при нужда да ревизира резултатите от проверката, включително, но не само, да прекрати и/или отложи Промоцията.

 

2.2 Регистрацията за участие в Промоцията започва в 0:00 ч. българско време, на 01.04.2019 г. наwww.palmolivepromo.bg. За да имат шанс да бъдат избрани за спечелване на награда (както е описано по-долу), участниците трябва да се включат в Промоцията преди 24 ч. местно време на 26.05.2019. Закъснелите участници няма да бъдат включени в тегленето на наградите.

 

2.3 Системата на посочения в точка 2.1. сайт ще извършва незабавно проверка на валидността на регистрацията на всеки участник. Проверката е окончателна и Участникът няма право да оспорва резултатите от нея. Организаторът запазва правото си да извърши преглед на системата за проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове и при нужда да ревизира резултатите от проверката. Организаторът има правото да прекрати, отложи или спре Промоцията в случай на технически проблеми с уебсайта, процеса на регистрация, проверка или някакъв друг технически проблем, който може да възникне. След успешна регистрация на уникален код, системата автоматично включва кода в тегленето за наградите. Един уникален код осигурява едно участие.

 

2.4. От 01.04 до 26.05.2019 всеки закупен душ гел Palmolive за минимум 3 лева може да ти донесе СПА уикенд за двама в Гранд Хотел Поморие. Регистрирайте уникалния промо код от опаковката на www.palmolivepromo.bg и автоматично се включвате в тегленето за един от 10 СПА уикенда за двама на стойност 300 лева в Гранд Хотел Поморие. Пазете касовата бележка до приключване на промоцията. Повече информация за кампанията можете да намерите на www.palmolivepromo.bg

 

2.5. Потребителите са задължени да пазят касовата бележка като доказателство за покупка при получаване на награда.

 

2.6. Можете да се включите в Промоцията, като използвате всеки Код само веднъж. Допуска се повече от едно участие, ако с всяко участие се въвежда различен Код. Вие декларирате, че информацията, предоставена от Вас при регистрацията за участие в Промоцията е вярна и точна. Всяка регистрация, направена в нарушение на тази декларация, може да се счита за невалидна и да бъде обект на дисквалификация по усмотрение на Организатора на Промоцията.


https://palmolivepromo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете