Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете всяка седмица по 1 бр. проектор за мобилен телефон и 3 бр. Bluetooth колонка

Спечелете всяка седмица по 1 бр. проектор за мобилен телефон и 3 бр. Bluetooth колонка


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО „ФАНТИРАЙ ТВОЯ МИГ“

7.1.  Обща механика

След кликване върху банер потребителят е пренасочен към платформата MySPARX (www.fanta.mysparx.bg), където получава достъп до набор от специални стикери, които могат да се използват в създаването на мигове в платформата MySPARX (www.mysparx.bg). Миговете са статични изображения.

 

7.2. Механика на Състезанието „Фантирай твоя миг“

След кликване върху банер потребителят е пренасочен в платформата MySPARX (www.fanta.mysparx.bg) и може да се включи в състезанието „Фантирай твоя миг“. За да участват в състезанието „Фантирай твоя миг“, потребител трябва да публикува като миг в категория “Fanta” статично изображение, което съдържа направена от нея/него снимка със специалните стикери и текст хаштага #ФантирайСиУстата. Всички мигове в категория “Fanta”, съдържащи специалните стикери и текст хаштаг #ФантирайСиУстата, се считат за кандидатури в Състезанието.

Всички кандидатури в Състезанието „Фантирай твоя миг“ ще бъдат публикувани в специална подсекция Fanta в платформата MySPARX (www.mysparx.bg), където ще бъдат видими за журито и всички потребители на платформата.

Състезанието „Фантирай твоя миг“ ще се проведе по следния начин: публикуване на мигове (статично изображениe), съдържащи специалните стикери и текст хаштага #ФантирайСиУстата, в категория „Fanta“ в платформата MySPARX (www.mysparx.bg). Журито в лицето на Цветослав Цонев-Цуро, Павел Колев и Йордан Момински от суперекипа на Fanta, заедно с екип на The Coca-Cola Company, ще изберат победителите на седмична база. Те ще бъдат обявени както следва: до 05.04.2019 г., до 12.04.2019 г., до 19.04.2019 г. и до 30.04.2019 г. на платформата MySPARX (www.mysparx.bg). Всеки от печелившите ще получи известие в профила си в платформата MySPARX (www.mysparx.bg) в рамките на 5 работни дни от избирането му/ѝ за печеливш.

 


https://fanta.mysparx.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете