Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваучер на стойност 1400 лв. за пътуване до европейски град по твой избор и още награди от бонбони MERCI

Спечелете ваучер на стойност 1400 лв. за пътуване до европейски град по твой избор и още награди от бонбони MERCI


Изтекла !
Описание:

 Механизъм на промоцията

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 7 лв. (седем лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегления за  седмичните награди.

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 15 лв. (петнадесет) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегления за  седмичните награди, както и за големите месечни награди. В случай на спечелване на седмична награда с регистрация на касов бон на стойност над 15лв. участникът губи правото си да участва в тегленето на голяма месечна награда.

Преди първата регистрация на касов бон,  Участникът следва да създаде свой потребителски профил на промоционалния сайт www.merci-promo.bg по указания на сайта начин с име, фамилия и имейл адрес, който ще бъде ползван като уникален идентификатор.

Касовият бон, трябва да е с дата от периода на промоцията, т.е. покупката на продукта трябва да се е случила в един от периодите на промоцията.

Избирането на печелившите („Печеливш/и“) и предоставянето на наградите се извършва при спазване на следните условия:

НАГРАДИ

НАГРАДИ – Период 1 от 14.01 – до 13.02.2019г. -„Свети Валентин“

  1. 1. Седмични награди:

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 7 лв. (седем лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегленията за спечелването на една от седмичните награди – бутилка от специална розова серия на MOËT & CHANDON ROSÉ в комплект с бонбониера Merci – 250g.

  1. 2. Месечни награди

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 15 лв. (петнадесет лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегленията за спечелването на една от седмичните награди –бутилка от специална розова серия на Moet & Chandon – Rose в комплект с бонбониера Merci, както и за една от големите месечни награди –романтичен уикенд за двама в луксозен СПА хотел. В рамките на Период 1 ще бъдат раздадени общо 30 на брой седмични награди, състоящи се в бутилка розова серия на Moet & Chandon – Rose в комплект с бонбониера Merci, както и общо 3 на брой месечни награди, състоящи се в романтичен уикенд за двама в луксозен СПА хотел  – Катарино СПА  4*- гр. Разлог.

Всеки Участник има правото да регистрира неограничен брой касови бонове, като всяка отделна регистрация участва в тегленето на наградите съгласно условията на Промоцията.

НАГРАДИ – Период 2 – от 14.02 – до 07.03.2019г. – 8-ми Март

  1. 1. Седмични награди:

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 7 лв. (седем лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегленията за спечелването на една от седмичните награди –ваучер за луксозна козметика на стойност 100 лв. от Парфюмерии – DOUGLAS. В рамките на Период 2 ще бъдат раздадени общо 30 на брой седмични награди, състоящи се във ваучер за луксозна козметика на стойност 100 лв. от Парфюмерии – DOUGLAS.

  1. 2. Месечни награди

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 15 лв. (петнадесет лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегленията за спечелването на една от седмичните награди –ваучер за луксозна козметика на стойност 100 лв. от Парфюмерии – DOUGLAS, както и за една от големите месечни награди –романтичен уикенда за двама в луксозен СПА хотел. В рамките на Период 2 ще бъдат раздадени общо 30 на брой седмични награди, състоящи се във ваучер за луксозна козметика на стойност 100 лв. от Парфюмерии – DOUGLAS, както и общо 3 на брой месечни награди, състоящи се в романтичен уикенд за двама в луксозен СПА хотел  – Катарино СПА  4*- гр. Разлог.

Всеки Участник има правото да регистрира неограничен брой касови бонове, като всяка отделна регистрация участва в тегленето на наградите съгласно условията на Промоцията.

НАГРАДИ – Период 3 – от 08.03 – до 24.04.2019г. – Великден

  1. 1. Седмични награди:

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 7 лв. (седем лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегленията за спечелването на една от седмичните награди –луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI. В рамките на Период 3 ще бъдат раздадени общо 60 на брой седмични награди, състоящи се в луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI.

  1. 2. Месечни награди

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 15 лв. (петнадесет лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегленията за спечелването на една от седмичните награди –луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI, както и за голямата награда – Романтичен уикенд за двама до избран Европейски град на стойност 1400 лв. В рамките на Период 3 ще бъдат раздадени общо 60 на брой седмични награди, състоящи се в луксозна кошница с подбрани продукти от марката – MERCI, както и една голяма награда – Романтичен уикенд за двама до избран Европейски град на стойност 1400 лв.

Всеки Участник има правото да регистрира неограничен брой касови бонове, като всяка отделна регистрация участва в тегленето на наградите съгласно условията на Промоцията.


https://merci-promo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете