Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете екскурзия до Париж за двама, 42-инчови телевизора и още много награди от ROIS

Спечелете екскурзия до Париж за двама, 42-инчови телевизора и още много награди от ROIS


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ И НАГРАДИ

Участието в играта е обвързано със задължителна покупка на продукт „HRRUPSS” и друг продукт на ROIS, и регистриране на кода на касовата бележка и сумата на закупените продукти HRRUPSS и ROIS, в платформата на играта на интернет адрес www.rois.bg/igraHrrupss

1. Стъпка 1: Закупете пакет „HRRUPSS” с или без промоционална комуникация на опаковката. Запазете касовата бележка и опаковката (в случай, че на касовата бележка не е изписан бранда HRRUPSS).

2. Стъпка 2: Регистрирайте кода на касовата бележка и въведете сумата на закупените продукти „HRRUPSS“ и „ROIS“ в платформата на играта на интернет адрес www.rois.bg/igraHrrupss

Една касова бележка може да бъде регистрирана САМО ВЕДНЪЖ.

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира различни касови бележки, за закупени продукти „HRRUPSS“ и наименованието на продукта е изписано на бележката. 

2.1. За да може да участва в промоцията през интернет www.rois.bg/igraHrrupss всеки участник ще трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер, три имена и валиден имейл адрес.

3. За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 34 награди:

  • 10 броя блутуут слушалки "Bluetooth слушалки Energy Sistem Headphones 1" (показаните цветове са илюстративни).
  • 10 броя колонки блутуут "Bluetooth колона Energy Sistem B2" (показаните цветове са илюстративни).
  • 10 броя MP3 плеъри "MP3 плейър Energy Sistem Clip" (показаните цветове са илюстративни).
  • 3 броя 42-инчови телевизора.
  • 1 брой екскурзия за двама до Париж, Франция.

Всички награди са закупени от името и за сметка на Организатора Виктория Нутс ЕООД.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност, освен ако това не е предвидено в действащото законодателство.

3.1. Условия за участие в разпределението на наградите:

а) за 1 брой екскурзия до Париж за двама е необходимо да бъдат закупени задължително поне един продукт „Hrrupss“ плюс продукти „ROIS“ на стойност 20 лева, независимо от броя касови бележки, които след това да бъдат регистрирани в платформата на играта, намираща се на интернет адрес www.rois.bg/igraHrrupss

б) за наградите - 3 броя 42-инчови телевизора е необходимо да бъдат закупени задължителнио поне един продукт „Hrrupss“ плюс продукти „ROIS“ на стойност 10 лева, независимо от броя касови бележки, които след това да бъдат регистрирани в платформата на играта, намираща се на интернет адрес www.rois.bg/igraHrrupss

в) за останалите награди е необходимо да бъде регистрирана 1 /една/ касова бележка със закупен продукт “HRRUPSS” в платформата на играта, намираща се на интернет адрес www.rois.bg/igraHrrupss

Не е позволено и е в противоречие с настоящите Правила повторно регистриране/качване на касова бележка.

3.2. С регистрирането на касова бележка Участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат събирани, обработвани и съхранени от Организатора за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, „Виктория Нутс“ да публикува техните данни по избран от дружеството начин.

Един Участник (с един и същ телефонен номер, с едно и също име и фамилия и посочен един и същи адрес за доставка) може да спечели само една награда от вид в рамките на Играта. (видове награди: малки - слушалки, тонколонки, MP3 плеър; средна - телевизор; голяма - екскурзия).

Регистрираната касовата бележка участва в тегленето за разпределение на наградите, което ще бъде извършено на датите описани в точка 4.2. от тези условия.

Във връзка с данъчното облагане на получените предметни награди на стойност над 100,00лв. (сто лева) – Организаторът предоставя при поискване на всеки от Печелившите участници служебна бележка за стойността на спечелената и получена награда. За целите на деклариране на раздадените предметни награди на стойност над 100 лв., печелившите Участници предоставят на Организатора допълнително свои лични данни (три имена, ЕГН и постоянен адрес). 

Всички дължими данъци за спечелени награди над 100 лв. са за сметка на Организатора.


https://www.rois.bg/igra-hrrupss#tab-play
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете