Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели екскурзия до Лапландия!

Спечели екскурзия до Лапландия!


Изтекла !
Описание:

ХОХОХО, кой не е мечтал да види истинския Дядо Коледа в истинския му дом в Лапландия? dm Ви предоставя тази възможност при участие в томболата "Спечели екскурзия до Лапландия!". 

Томболата е с период на провеждане от 29.11.2018 г. до 11.12.2018 г.включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България. Томболата НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА, като всеки клиент може да участва само един път.

Всяко лице, което отговоря на условията за участие и има желание да участва в томболата, следва да попълни талон за участие, в който да посочи своите три имена, e-mail адрес и телефон за връзка, и да пусне попълненият талон в специално обозначените за това урни, позиционирани на касата на всеки един магазин на дм България. Талонът за участие е валиден, ако са попълнени четливо и правилно всички негови полета.

Наградата – Екскурзия до Рованиеми, Лапландия с директен полет от София, е от 29.12.2018 г. до 03.01.2019 г. (6 дни/5 нощувки със закуска).
В екскурзията може да участват по избор на спечелилия участник:
• Двама възрастни;
• Възрастен и едно дете до 11 години, включително;
• Възрастен и две деца до 11 години, включително; или
• Двама възрастни и едно дете до 11 години, включително.

Тегленето на името на печелившият участник ще се извърши на случаен томболен принцип на дата 14.12.2018 в Централния офис на “дм България“ ЕООД от тричленна комисия в състав по избор на Организатора и в присъствието на нотариус.

Пълните правила за участие в томболата може да прочетете тук >> 

Успех на всички участници! :)


https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/neu_beitraege/1270590/laplandia-2018.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете