Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели страхотни награди от KoKita

Спечели страхотни награди от KoKita


Изтекла !
Описание:

Искаш да печелиш страхотни награди докато пишеш и коментираш във Форума? Ние ти даваме тази възможност  

Единственото което е необходимо е просто да бъдеш активен във форума, да стартираш нови интересни теми и да отговаряш във вече създадените теми. За всичко това ти ще получаваш точки, които в края на всеки месец можеш да размениш за някоя от предложените награди!  


ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

1. Харесай нашата страница https://www.facebook.com/Kokita-625290791218692/ и сподели поста на за играта на КоКиТа в твоя профил!
2. За да участваш, единственото необходимо е да си регистриран със форума. Ако все още не си регистиран, може да се регистрираш от https://kokita.eu/register/ линковете. Регистрация или Вход 
3. За всяка започната от тема, ти получаваш бонус точки. Болучаваш бонус точки също и за отговор във вече започната тема, както и при самата регистрация.
4. Точките които получаваш са:

  • Стартиране на нова тема: 10 точки
  • Отговор във започната тема: 3 точки
  • Нова регистрация във форума: 50 точки

5. Точките които получаваш, може да размениш в края на всеки месец за някоя от наградите които предлагаме. А те са различни всеки месец. (Следваща обмяна на точки е 25-Декември)
6. Първият участник достигнал броя точки за предложената награда и заявил я на датата за обмяна на точки я получава.
7. Натрупаните точки не се губят при започването на следвашия месец, така, че дори да сте изпуснали едната награда, използвате точките за следващите награди.
8. Броят точки за награда се определя за всяка една от наградите.

ВАЖНО!
* Единственото ни условие е да създаваш възможно най-качествени и интересни теми, и да отговаряш качественото в темите които ти допадат. Новосъздадената тема трябва да съдържа минимум 5 изречения, а отговорът на тема трябва да съдържа поне 2 изречения. Не толерираме спама и пустословието, такова съдържание ще бъде изтривано и точките за него ще бъдат премахвани!


https://kokita.eu/za-foruma/budi-aktiven-v-kokita-i-specheli-strahotni-nagradi/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете