Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели Плюшено мече , Плюшено еленче или Bluetooth колонка от Coca-Cola

Спечели Плюшено мече , Плюшено еленче или Bluetooth колонка от Coca-Cola


Изтекла !
Описание:

За всеки две закупени стъклени бутилки наведнъж от участващите опаковки ( Coca-Cola, Coca-Cola wo sugar, Coca-Cola wo sugar Cherry, Fanta Orange, Fanta Icy Lemon, Sprite, Schweppes Tonic, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tangerine в стъклена бутилка от 250 мл) в участващите обекти, активирани с промоцията, потребителят получава скреч карта на място от същия търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване може да спечелите, както следва:

7.1. При надпис „Плюшено мече” – потребителят има право да получи един брой награда, описана в т. 6.1 и представена в края на този документ, на място в търговския обект.

7.2. При надпис „Плюшено еленче” – потребителят има право да получи един брой награда, описана в т. 6.1 и представена в края на този документ, на място в търговския обект.

7.3. При надпис „Bluetooth колонка” – потребителят има право да получи един брой награда, описана в т. 6.1 и представена в края на този документ, на място в търговския обект.

7.4. При надпис „Опитай пак” – потребителят не печели награда.


https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/oficialni-pravila-na-koledna-horeca-promocia-1
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете