Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели подаръци за Коледа от dm-drogeriemarkt.bg

Спечели подаръци за Коледа от dm-drogeriemarkt.bg


Изтекла !
Описание:

1. Всяко лице, което има желание да участва в Играта, следва да посети интернет-страницата на dm България на адрес www.dm-drogeriemarkt.bg, да отвори онлайн платформата на Играта чрез обозначения линк и да се регистрира чрез посочване на две имена и e-mail адрес.

2. След регистрирането на страницата ще бъде автоматично генериран уникален линк, който ще се появи на екрана на участника. Този линк ще може да бъде споделен от участника на негови приятели и познати чрез социалните мрежи (например Facebook, Messenger, Viber, Mail). Всеки участник самостоятелно избира къде да сподели генерирания линк, като се допуска той да бъде споделен и в повече от една социална мрежа.

3. Споделеният линк ще бъде достъпен за всеки, който желае да го посети, и ще съдържа индивидуално послание, което ще казва, че споделилият го участник желае да направи комплимент на своите приятели/познати с предоставянето им на възможност за спечелване на една от посочените в Раздел VII от настоящите правила награди.

4. Линкът ще пренасочи лицето към специална страница, в която ще може да избере от предварително зададени полета каква е неговата Коледа. Така всеки може да посочи, че неговата Коледа е „блестящо чиста“, „уютна“, „релаксираща“ и т.н.

5. Чрез избиране на някое от генерираните полета и изпращането им до Организатора по реда на т. 4, лицето придобива също качеството участник и декларира, че се е запознал с настоящите условия и е съгласен да участва в Играта.

6. По този начин участникът може да спечели индивидуална награда в зависимост от избраното от него поле, посочвайки каква е неговата Коледа, като спечелването на награда се осъществява на случаен принцип по алгоритъм, зададен от информационната система.

7. Всеки генериран линк ще бъде достъпен до 15.12.2018г. След изтичането на този срок, линкът ще стане неактивен и чрез отварянето му лицето няма да може да участва в Играта.

8. Всеки участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като един участник може да вземе не повече от една предметна награда. При констатиране на злоупотреба, последната ще бъде санкционирана от Организатора при посочените в раздел VIII условия и начин.


https://www.dm-xmas2018.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете