Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваучери за ски - училище, сноуборд или шейна от Kinder

Спечелете ваучери за ски - училище, сноуборд или шейна от Kinder


Изтекла !
Описание:

Всеки, закупил Промоционалните продукт(и) в рамките на промоционалния период, посочен в раздел 3,  с марки Kinder Pingui, Kinder Milch-schnitte и Kinder Maxi King участва в томбола за награди както следва:

  • Награди от Ниво 1: При регистрация на кода на една касова бележка за покупка на един или повече „Промоционални продукти“ на стойност минимум 2 лв., участва в томболата за 1 от 10 ваучера за магазин за спортни артикули, с който може да закупи шейна.
  • Награди от Ниво 2: При регистрация на кода на една или повече бележки за покупка на един или повече „Промоционални продукти“ с обща стойност на бележките от 5 лв. и минимална стойност от 2 лв. на бележка, участва в томболата за 1 от 5 ваучера за магазин за спортни артикули, с който може да закупи сноуборд.
  • Награди от Ниво 3: При регистрация на кода на една или повече касови бележки за покупка на един или повече „Промоционални продукти“ с обща стойност на бележките от 10 лв. и минимална стойност от 2 лв. на бележка, участва в томболата за 1 от 3 ваучера за Ски училище на Витоша.

Независимо от броя на регистрираните касови бележки, един участник може да спечели само една награда. В случай, че един участник е изтеглен като победител за повече от една награди, същият ще бъде помолен да избере една награда.

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да въведе в уеб браузъра си уеб сайта на Промоцията www.kinderpromo.bg („Сайтът“) и да следва стъпките описани по-долу. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България, от верига магазини „Фантастико“ и достъпът до Сайта ще е възможен само за потребители от България. Процедурата за участие се осъществява в следните стъпки:

  1. За да се регистрира за участие в томболата, потребителят трябва да въведе номер на касовата бележка от магазини „Фантастико“, която доказва закупуването на Промоционални продукт(и) Kinder (от изброените в Раздел 4) на стойност поне 2 лева, което закупуване се е случило в промоционалния период (посочен в Раздел 3), не по-късно от 16 Декември до 23:59:59, както и да въведе сумата от касовата бележка, която се отнася само до участващите Промоционални продукти Kinder.
  2. От потребителя ще бъде изискано да въведе личните си данни, телефонен номер, имейл, както и да потвърди, че е над 18 годишна въздраст и че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и информацията, засягаща изполването на лични данни в Приложение 1 на Официалните правила.
  3. Един и същ номер на касова бележка може да бъде регистриран само веднъж.
  1. След регистрацията участникът ще види екран за потвърждение на регистрацията.
  2. Всеки участник трябва да пази регистрираната касова бележка, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е избран като победител.

-За да участва повече от веднъж, при регистрация на Сайта, участникът трябва всеки път да въвежда еднакъв телефонен номер,  за да може въведените кодове от касови бележки да се натрупват за един и същ потребител, което от своя страна да му предостави възможност да участва за повече от една категория награди (описани в раздел 5.3.).


http://www.kinderpromo.bg/rules.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете