Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете Екскурзия в Милано за двама , Samsung Galaxy watch или Златно колие

Спечелете Екскурзия в Милано за двама , Samsung Galaxy watch или Златно колие


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ

На гърба на всяка вложка, поставена в участващите промоционални опаковки, има отпечатан уникален код, съдържащ цифри и букви на латиница. Потребителят трябва да регистрира уникалния код на www.igraskod.com. След регистриране на кода на www.igraskod.com и ако този код е валиден и уникален (т.е. да не е бил регистриран в системата до сега), потребителят ще получи обратно съобщение, което обявява дали потребителят печели моментна награда или има възможност да участва за големите награди.

За регистрацията на валиден и уникален код и след съгласие с официалните правила за защита на личните данни, в диалогов прозорец потребителят ще бъде помолен да въведе своя телефонен номер. Участникът следва да изпрати свой валиден телефонен номер. При невалиден телефонен номер или номер на трето лице, участникът се дисквалифицира от участие. За изпратени невалидни телефонни номера или номера на трети лица, Организаторът не носи отговорност.

За участие в тегленията за големите награди (15 броя смарт часовници Samsung Galaxy smartwatch и 10 броя екскурзии в Милано за двама) в програмата „Кутия с изненади”, потребителят трябва да регистрира по време на кампанията поне 2 уникални кода за часовник и 3 уникални кода за екскурзия в Милано и за тях да получи съобщение, че има възможност да участва за големите награди.

Един участник може да участва в програмата с неограничен брой уникални кодове.

В една регистрация ще може да бъде вписван само един уникален код.

Ако участник е регистрирал два или повече кода в кампанията, за които кода е получил съобщение, че има възможност да участва за големите награди (2 уникални кода за часовник и 3 уникални кода за екскурзия в Милано), той участва в автоматичното електронно теглене и има възможност да спечели само една от големите награди - часовник или екскурзия в Милано без значение че е регистрирал повече кода от необходимите за спечелване на часовника или екскурзията. Колкото повече кода регистрира един участник, толкова шансовете за спечелване на една от големите награди е по-голям.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Наградите на програмата са общо 125 на брой и са както следва:

Моментни награди:

  • Златно колие – 100 броя;

Големи награди:

  • Samsung Galaxy watch - 15 броя;
  • Екскурзия в Милано за двама – 10 броя

МЕХАНИЗЪМ НА РАЗДАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

МОМЕНТНИТЕ НАГРАДИ се разпределят на случаен принцип, в момента на регистрация на www.igraskod.com с валиден и уникален код, от специално разработен софтуер.

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се разпределят измежду всички изпратили поне два или три броя валидни и уникални кода в периода 1-ви ноември – 31 декември 2018 г., чрез регистрация в сайта www.igraskod.com , за които кода са получили съобщение, че имат възможност да участват за големите награди.

Тегленето на ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се извършва чрез автоматично електронно теглене, което ще се проведе между 7-ми – 15-ти януари 2019 г. в присъствието на нотариус.

 

Всички участници, спечелили голяма награда, ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане и печелившите участници ще бъдат помолени и да потвърдят данните за получаване на наградата, а именно: име, фамилия, точен адрес и година на раждане.

 

С един валиден и уникален код, може да бъде спечелена само една моментна награда.


http://www.igraskod.com/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете