Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели спа уикенд за двама в Спа Хотел „Хисар“ или всяка седмица дигитална рамка за снимки

Спечели спа уикенд за двама в Спа Хотел „Хисар“ или всяка седмица дигитална рамка за снимки


Изтекла !
Описание:

Основни дефиниции:

Уебсайт на Промоцията: sbabanakafe.bg

Потребител: човек, който влезе на уебсайта на Промоцията, който все още не участва в Промоцията в съответствие с нейните Официални правила.

Механизъм – за да участва в Промоцията, всеки потребител трябва да премине през всички стъпки, описани по-долу, при което ще се превърне в „участник“:

Да влезе на сайта sbabanakafe.bg по време на периода на Промоцията, посочен в Раздел 2, т. 1 на настоящите Официални правила.

Да натисне бутон за качване на снимка или видео, за да стартира участието си в Промоцията. Снимката или видеото трябва да имат „заглавие“ и въведено „населено място“. Всяка снимка или видео подлежи на одобрение от Организатора на промоцията и ще бъдат публикувани на сайта на промоцията в рамките на 24 часа. За да бъдат считани за одобрени, снимките и видеата, които бъдат качвани на сайта, трябва задължително да бъдат и актуални, заснети след дата 04.11.2018г.

Да се регистрира за участие чрез въвеждане на своето име, телефонен номер, или e-mail, като преди да започне участие, задължително трябва да приеме общите условия на Промоцията, както и да се съгласи с Политиката за защита на личните данни. Участникът трябва да влезе на посочената електронна поща и да потвърди регистрацията си чрез линка, изпратен му от организаторите на промоцията. Участникът има опция да откаже регистрацията чрез бутон „Затвори“.

Може да сподели своята снимка или видео във Facebook профила си. Може да разгледа трите най-харесвани снимки или видеа на други участници в долната част на заглавната страница.

В „Галерия“ участникът може да разгледа всички снимки или видеа, които други участници са генерирали.

Участникът може да гласува, както за своята, така и за другите снимки или видеа, качени в галерията, чрез клик върху бутонът с форма на сърце в долния ляв ъгъл на всяка снимка или видео.

Снимката или видеото с най-висок брой харесвания ще бъдат поместени на началната страница на сайта на промоцията.

В „Награди“ участникът може да запознае с наградите, които може да спечели от участието си в промоцията.

Потребителят има възможност да се регистрира в сайта на Промоцията чрез своя Facebook профил, в който случай неговите e-mail адрес и парола ще бъдат предоставени от Facebook на уебсайта на Промоцията. За да завърши регистрацията, Потребителят може да попълни във формата за регистрация полето с телефонния си номер.

При отказ да попълни или отбележи в някое от задължителните полета или при попълване на грешна или непълна информация, или при отбелязване на поле по невнимание (напр. отбелязване на съгласие за предоставяне на лични данни за маркетингови цели без то реално да е налице), това може да доведе до невъзможност да се завърши регистрацията в Кампанията или до невъзможност да се установи контакт с печеливш участник, и/или да се анулира регистрацията и/или наградата.

За всяко влизане в сайта на Промоцията, Участникът поема разходите за интернет достъп, установени от неговия доставчик.


http://www.sbabanakafe.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете