Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете спечелете почивка за цялото семейство в хотел “Arte Spa & Park”, ваучери от магазини H&M и подаръци от Baby Dove!

Спечелете спечелете почивка за цялото семейство в хотел “Arte Spa & Park”, ваучери от магазини H&M и подаръци от Baby Dove!


Изтекла !
Описание:

Ето и важна информация КАК ДА УЧАСТВАТЕ в ИГРАТА с “Песен за Цифрите” и да спечелите  почивка за цялото семейство “ARTE SPA & PARK” Велинград или ваучери от магазини H&M и подаръци от Baby Dove

 

ИГРАТА с “Песен за Цифрите” е от три основни етапа: 

 

 * Заснемане и качване на весело видео – това е времето, в което ще научите с вашия малчуган “Песен за цифрите”, ще снимате малкото съкровище как я пее и ще ни изпратите видеото. Всички участници ще заснемат и качат своето видео в сайта на играта. В този период видеата ще могат да се гледат, но не и да се гласува за тях. Очакваме вашите готини видеа до 4 ноември 23:59 часа.

 

* Гласуване от публиката – това е времето, в което публиката може да гласува за видеото, което харесва най-много. В този период, вие мили участници, трябва да споделяте вашето видео с възможно най-много хора! Колкото повече гласове съберете, толкова повече се приближавате до спечелването на награда. Периода за гласуване е от 5 до 11 ноември. 

 

* На 12 ноември обявяваме победителите. Ще можете да разберете кои са те на страницата на Маргаритка във FB, както и тук в сайта на „ИГРА с Песен за Цифрите”

 

Ето и основните стъпки, които трябва да изпълните, за да участвате в „ИГРА с Песен за Цифрите“

 

1. Пуснете на вашето дете “Песен за цифрите”. Чуйте я няколко пъти, позабавлявайте се и после я изрепетирайте. Песента можете да слушате и гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=oJlx1ZaN9T4

2. Подгответе се за видео и заснемете как вашият малчуган изпълнява “Песен за цифрите”. Не забравяйте, че това е весела и забавна игра. Ние не сме музикален формат и няма да оценяваме певческите възможности на вашето малко дете! Но…ще оценим усмивката и желанието. За заснемането е най-лесно е да използваш смарт телефон.

3. Попълни формата за участие и качи видеото в нея.

4. Видеа могат да се качват до 23:59 часа на 4-ти ноември.

5. От 5-ти ноември до 11-ти и ноември може да се гласува за видеата. Това е периода, в който трябва да накараш най-много хора да харесат твоето видео. Така, че пращай го, споделяй го, за да го харесват много, ама много хора. 

6. На 11-ти ноември в в 23:59 часа гласуването приключва.

7. На 12-ти ноември обявяваме победителите.

Те ще са четирима:

  • Победител на публиката – видеото събрало най-голям брой харесвания в периода за гласуване
  • Победител на Маргаритка – видеото, което ние от Маргаритка харесваме най-много и вярваме, че заслужава награда
  • Победители на второ и трето място – видеата събрали най-много харесвания на второ и трето място, след Победителя на публиката

9. Наградите са:

Победителят на публиката получава Голямата Награда – тридневна почивка за семейство от четирима в Арте Спа & Парк Хотел – Велинград.

Победителят на Маргаритка получава награда от H&M под формата на ваучер за детски стоки на стойност 100 лв, подаръчен комплект с продукти на Baby Dove и компакт диск “Маргаритка и Приказки без край”

Второ и трето място, след Победителя на публиката получават награди от H&M под формата на ваучер за детски стоки на стойност 50 лв, подаръчен комплект с продукти на Baby Dove и компакт диск “Маргаритка и Приказки без край”


https://igra.margaritka.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория