Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Конкурс 'MОЯТА ЛЮБИМА ИГРА'

Конкурс 'MОЯТА ЛЮБИМА ИГРА'


Валидна до: 01.11.2021г.

Описание:

УЧАСТИЕ В КОНКУРСА

Всяко дете може да участва само с една индивидуална авторска рисунка. Hа нея то трябва да нарисува своя любима игра, като може да изобрази себе си и своите приятели или да представи играта по интересен начин. Няма ограничения за избраната игра. Ще се радваме да видим през очите на децата игрите, които наистина обичат да играят и/или чрез които опознават света и развиват своите умения. Това могат да бъдат: игри, свързани с движение и спорт; настолни игри, около които се събира цялото семейство; игрите на 21. век - века на компютрите и технологиите; игри, в които са включени любимите играчки и много други. 

Рисунката трябва да е на лист с формат А4 (лист от блок или скицник), допуска се и формат А3. Няма ограничения относно материалите, инструментите и техниката на рисуване. 
 

СРОК И ИЗПРАЩАНЕ НА РИСУНКИТЕ

Рисунката и придружаваща Декларация може да изпратите:

• по пощата на адрес: София 1000, улица „Шести септември“ №7, ет.1, за BRITANICA.

• на място в удобен за Вас филиал на BRITANICA в София, Пловдив, Варна или Бургас.

 онлайн (снимана с телефон или камера или сканирана с високо качество) на имейл: britanica.konkurs@gmail.com - рисунките в дигитален формат трябва да бъдат сканирани или заснети с високо качество, на дневна светлина, и да показват максимално добре творбата. Снимките на рисунките не трябва да бъдат обработвани дигитално.

Рисунки се приемат от 7 септември до 1 ноември 2021 година. Творби, донесени на място, получени по имейл или по пощата с клеймо след крайната дата, не участват в конкурса.

ДАННИ НА ДЕТЕТО

Нанесете на гърба на рисунката (в долния ляв ъгъл), изписани с печатни букви или напечатани върху залепен лист с формат A6, следните данни:

• име на рисунката (играта, която е изобразена);
• трите имена на детето, пол, възраст и дата на раждане;
• пълен адрес (град/село, квартал, улица, №, етаж, апартамент);
• трите имена на родител/настойник, телефон и e-mail;
• пълното име на детската градина/училище на детето, група/клас.

Родителят/настойникът разпечатва, попълва и подписва Декларация за съгласие за събиране, използване, обработване и съхранение на лични данни. Декларацията трябва да се залепи или прикачи с телбод на гърба на рисунката (при изпращане по пощата) или да се изпрати като прикачен файл в имейла (при изпращане онлайн). Рисунки с непълни данни или непридружени от Декларация няма да бъдат допуснати за участие в конкурса.


https://igrite.britanica-edu.org/index.php/en/#participation
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория