Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете награди от Daikin!

Спечелете награди от Daikin!


Валидна до: 22.01.2021г.

Описание:

Как да участвам?

Вземи участие в нашия кратък въпросник до 22.01.2021.г и имаш шанса да участваш в томбола за 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin!

За кого е подходящ въпросника?

Ако сте краен клиент, споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които мечтаете да имате в своето жилище.

Ако пък сте професионалист или фирма, предоставяща отоплителни решения - споделете повече за нагласите и предпочитанията на вашите клиенти! И още една изненада от Daikin специално за фирмите, взели участие в проучването: ако искате да разберете повече за отоплителните решения на Daikin, сега можете да поръчате и печатни каталози! 

Период на играта:

22.12.2020- 22.01.2021 

Условия за участие:

Попълване на въпросник

Определяне на печеливши:

На случаен принцип чрез теглене на томбола

Награди:

5 раници за лаптоп и 25 тениски

Общи условия:

1. Организатори Майстер Плюс ООД и Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH, Lemböckgasse 59/1/1 | 1230 Vienna | Austria | FN 97788 g | Handelsgericht Wien | ATU19112207.

2. Всички данни се събират и обработват от Daikin Airconditioning Central Europe HandelsGmbH. Daikin взема сериозно защитата на личните данни. Отговорите на Вашата анкета ще се обработват напълно анонимно. Вашето първо име и номерът на Вашата анкета ще бъдат споделени с MaistorPlus, за да изтеглят спечелилите награди. Вашите данни ще бъдат използвани само за изпращане на известия, изпращане на печатни каталози, изпращане подаръци на печелившите, освен ако Вие сте изявили желание Daikin да се свърже с Вас. Можете да прочетете повече за обработката на данни в Политика за поверителност на Daikin (Политика за защита на данните | Daikin).

3. Всеки участник има право да коригира, изтрие или ограничи обработката на предоставените лични данни. В този случай той трябва да поиска писмено от оператора на лични данни на e-mail privacy@daikin-ce.com да изтрие, коригира или блокира всички лични данни, чиято обработка не отговаря на законовите изисквания.


https://maistorplus.com/blog/partners/3289/spodelete-kakv-e-predpochitaniyat-metod-na-otoplenie-za-vas-i-spechelete-nagradi-ot-daikin
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория