Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете атрактивни награди от „Месец на книгата 9“

Спечелете атрактивни награди от „Месец на книгата 9“


Изтекла !
Описание:

Скъпи приятели,

За девета поред година е време да се потопим в света на книгите. В света на онова, което храни любимото ни кино все повече и повече през изминалите години. Книгите са неизменна част от cineboom.eu от неговото създаване и 8 години поред посвещавахме целия октомври именно на тях…

2020 е една много различна и много особена година. В духа на странната година, която преживяваме, решихме да направим серия от промени в най-личния проект за cineboom.eu!

„Месец на книгата“ вече ще се случва през месец ноември, като стартът е именно в Деня на народните будители- 01.11.2020г.

Книгите намаляват пропорционално съгласно броя дни в месеца от 31 до сега, на 30.

Тегленето на победители ще се случва веднъж седмично – в неделя. Ще теглим победителите за всеки ден от предходната седмица.

Имаме най-пъстрата библиотека от всички до момента. Имаме книга за музикални фенове (даже 2), имаме ужаси, мистерии, трилъри, имаме продължения на вече превърнали се в световни блокбастъри („Игрите на глада“, „Кутия за птици“), имаме любими книги, екранизирани в недалечното минало, имаме дори книга за самоусъвършенстване.

Всички правила и условия за участие ви очакват на страницата на „Месец на книгата 9“. Проектът се осъществява с неизмеримата подкрепа на издателство Колибри, Егмонт, Ентуасиаст, Бард, Сиела, Изток-Запад, Хермес, Емас, Плеяда, Ибис, Orange, Екслибрис и Artline Studios.

Откриваме тазгодишното издание с  „Последният дуел“ на Ерик Джагър. Книгата е от каталога на издателство CIELA, а носителят на Оскар Ридли Скот подготвя нейната екранизация. Може да спечелите копие на „Последния дуел“, ако се регистрирате до 23:59 часа днес!


https://cineboom.eu/books9/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете