Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете над 40000 моментни награди и участвайте в томболата за още 2021 страхотни награди

Спечелете над 40000 моментни награди и участвайте в томболата за още 2021 страхотни награди


Изтекла !
Описание:

Раздел III. Механизъм на промоционалната активност

Всяко физическо лице, навършило 18 (осемнадесет) години, което в периода от 1.11.2020г до 17.12.2020 г. (включително) направи покупки на обща стойност 50 (петдесет) лева в една покупка/касова бележка  в търговски обект от веригата „Газпром“, чекирало е своята карта „С нас на път“, заплатило е покупката в брой, чрез кредитна или дебитна банкова карта,  има право да получи скрач карта. Всяка скрач карта дава две възможности за печалба на един от следните видове награда:

1) Моментна награда – Клиентът печели награда, в случай че под изтриващия се слой на скрач картата е налично някое от изображенията съгласно Приложение № 1 към настоящите Общи условия.

2) Право на участие в томбола за награди, след предварителна регистрация - за участие в томболата, клиентите трябва предварително да регистрират 1. своята скрач карта, която не печели моментна награда и 2. фискален бон от покупката на гориво на електронен адрес www.gazprom-petrol.bg/prize.

Всеки участник има право да получи 1 (една) скрач карта за всяка покупка, отговаряща на Общите условия на промоционалната активност.

“Единично посещение на търговски обект” се дефинира всяко посещение на клиент на търговски обект от веригата «ГАЗПРОМ», участващ в настоящата промоционална активност, при което клиент влезе физически или с превозно средство на територията на търговски обект и прилежащите му външни площи, направи покупка на стойност 50 или повече лева, чекира своята карта С нас на път при покупката заплати покупката по метод указан в настоящите условия.

Едно лице има право да направи до 2 (две) участия в настоящата промоционална активност в рамките на 24 часа в един търговски обект от веригата «ГАЗПРОМ», участващ в настоящата промоционална активност.

Всеки участник има право да направи неограничен брой регистрации за томболата за големите награди, отговарящи на условията на настоящите правила. Всяка регистрация е допълнителен шанс за печалба на голяма награда.

Раздел ІV. Награди

Моментни награди

 • 2000 бр. G Drive дъвки
 • 2000 бр.  G Drive бонбони
 • 2000 бр.  Drive café – еспресо
 • 1500 бр.  ароматизатор за кола
 • 680 бр.  Drive café фреш сет
 • 680 бр.  СННП бонус по карта 10 BGN
 • 680 бр.  USB зарядно
 • 102 бр.  Безжично зарядно за кола
 • 78  бр.  Държач за телефон за кола
 • 136 бр.   батерия за телефон
 • 1258 бр.  LED фенерче за телефон
 • бр.  държач за телефон за кола
 • 30362 бр.  G-Drive чаша

 

Големи награди, предмет на томбола

Първо теглене:

 • 1000 бр.  ключодържатели – 7 вида премиум дизайн
 • 600 бр.  Термос гуми
 • 80 бр.  безжично зарядно - премиум

Второ теглене:

 • 150 бр.  Bluetooth колонка
 • 60 бр.  Head up дисплей
 • 50 бр.  Мони кафе машина.
 • 60 бр.  Мини хладилник за кола
 • 20 бр.  бонуса по карта СННП  x 100 лева
 • 1 ваучер за гориво за 1000 лева.

 

Раздел V. Награждаване и томбола за големите награди

Получаване на моментни награди:

Моментните награди се получават в търговския обект, в който е получена скреч картата. Необходимо е на скреч картата да е изобразен някой от символите съгласно Приложение № 1 към общите условия.

Условие за изплащане на моментна награда е, при констатиране на такава, клиентите да предадат печелившата скрач карта на служител на бензиностанцията.

 

Томбола за големите награди и награждаване на печелившите от нея:

За участие в томболата за големите награди, клиентите трябва да направят предварителна регистрация, в периода 01.11.2020 г. – 17.12.2020г. включително, на електронен адрес: www.gazprom-petrol.bg/prize. Изисква се коректно въвеждане на следните данни: име, фамилия, имейл, телефон, град, (от касовия бон) - „брой сметка“, “код обект” и номера на скрач картата. Данните се въвеждат на кирилица в съответните полета на формата за регистрация. Един клиент може да направи неограничен брой регистрации за томболата за големите награди.

Всеки успешно регистриран касов бон и скрач карта, трябва да бъдат запазени до тегленето и обявяването на големите награди!

Една регистрация може да участва в две тегления и по този начин да спечели до две награди.

Томболата за големите награди ще се осъществи на 18.12.2020г.

Едно лице може да спечели до две награди – по една във всяко теглене.

В момента, в който лице спечели две награди, останалите му други регистрации, в случай, че има такива, не участват при последващ жребии за следващите награди.   

Печелившите ще бъдат обявени на сайта www.gazprom-petrol.bg/prize. Допълнително НИС Петрол ЕООД ще осъществи контакт със спечелилите по телефон /смс в рамките на 5 (пет) работни след тегленето. Организаторът не носи отговорност при въвеждане на неправилни или неверни телефон или имейл или други данни при регистрацията.

В случай, че някой от спечелилите участници бъде отстранен поради факта, че не отговаря на настоящите правила, се провежда ново теглене до попълване на първоначално обявения брой печеливши.

Наградите не могат да бъдат заменяни за други или за паричната им равностойност.

Връчването на големите награди ще се осъществи на територията на търговски обект от веригата “Газпром”, участващ в настоящата активност.

Спечелилите клиенти се съгласяват да участват в последващо публикуване на маркетингова информация в публичното пространство с цел оповестяване на печелившите на широката аудитория клиенти.

В случай на изгубен касов бон и/или скрач карта и невъзможност за доказване на покупка или регистрацията за големите награди, Организаторът си запазва правото да не предостави съответната награда.

Реквизитите от един касов бон могат да бъде използвани за регистрация еднократно. Всяка скрач карта може да бъде регистрирана еднократно.

Организаторът не носи отговорност при въвеждане на неправилни или неверни данни при регистрацията.

С участие в настоящата кампания, участниците се съгласяват предоставените от тях данни да бъдат запазени и обработвани от Организатора. Целите на обработването на тези данни са: определяне, оповестяване и награждаване на спечелилите от настоящата промоционална активност, както и изпращане на рекламни и маркетингови съобщения за бъдещи промоционални активности на Организатора.

 


https://www.gazprom-petrol.bg/prize#
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория