Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете кухненски робот KitchenAid и още награди от Dr. Oetker

Спечелете кухненски робот KitchenAid и още награди от Dr. Oetker


Изтекла !
Описание:

2.1. Промоционалните игри се провеждат в канала на Dr. Oetker Bulgaria в Instagram на адрес: https://www.instagram.com/droetkerbulgaria/.

2.2. Седмичните предизвикателства за всяка игра се определят в пост в канала на  Dr. Oetker Bulgaria в Instagram, като се посочва период на участие и брой и вид на наградите.

2.3. Периодът за участие в седмичните игри започва в момента на публикуването им в съответния личен Instagram профил на посочените в точка 1 лица и в Instagram канала: https://www.instagram.com/droetkerbulgaria/, както е посочено в точка 1 по-горе, и завършва в 23:59 ч. на последния ден от съответното предизвикателство от седмицата, в която е анонсирана Играта, освен ако изрично не е посочено друго.

2.4. За да се включи в Игрите с малките предизвикателства с малки награди, Участникът трябва да остави коментар под съответния пост в съответния личен Instagram профил, съдържащ текста “25 необичайни рецепти за обични хора”, и да последват Instagram профила на Dr. Oetker Bulgaria, както е посочено в точка 1 по-горе.

2.5. За да се включи в Игрите със средните предизивикателства със средни награди и участва в тегленето на голямата награда в края на Кампанията, Участникът трябва да качи снимка на приготвена от него рецепта по зададено средно предизвикателство, както е посочено в точка 1, в личния си (отключен) Instagram профил и да добави в описанието ѝ хаштага #25droetkerbulgaria.

2.6  Потребителите, които не притежават персонален профил в Instagram, а само Facebook профил, могат да се включат в игрите, като изпратят снимка с приготвената от тях рецепта, придружена с две имена на лично съобщение (чрез Facebook messenger) във Facebook страницата на Dr. Oetker Bulgaria: https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria/.

2.6.1. Изпратените изображения  на участниците през Facebook страницата на Dr. Oetker Bulgaria, ще бъдат качени в stories в Instagram канала на Dr. Oetker Bulgaria: https://www.instagram.com/droetkerbulgaria/. Те ще бъдат обособени в специален Highlight: Your bakes. Участниците, които са изпратили своето предложение чрез Facebook съобщение, участват наравно за посочените награди, както и потребителите, които са качили снимка с #25droetkerbulgaria в своя Instagram профил.

2.7. Не се допуска участие чрез качване на story oт потребители в Instagram, въпреки че са използвали #25droetkerbulgaria.

2.8. Голяма награда - Потребителите, които са участвали в едно или повече Средни предизвикателства и отговарят на посочените по-горе условия, участват за спечелването на Голямата награда (кухненски робот KitchenAid). Тегленето ще бъде осъществено на случаен принцип на 30.11.2020 г., а победителят ще бъде обявен в Instagram канала на Dr. Oetker Bulgaria.

3. Право на участие

3.1. Игрите са отворени за участие за всички физически лица с местоживеене Република България, навършили 14 години, с изключение на служителите на Dr. Oetker Bulgaria , „Силвър лайнинг комюникейшънс”, членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи), както и всички, взели участие в организацията и провеждането на игрите. Лицата на възраст до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си, като в случай на спечелване на награда следва да представят на Dr. Oetker Bulgaria това съгласие в писмена форма.

3.2. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба Dr. Oetker Bulgaria има право незабавно да дисквалифицира Участници.

Награди


https://www.oetker.bg/bg-bg/vduhnovenie/25-neobiknoveni-recepti
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория