Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели награди с Pampers и Kaufland

Спечели награди с Pampers и Kaufland


Изтекла !
Описание:

Какво трябва да направиш
Играта е обвързана с покупка
В периода от 10.08 до 18.10.2020 г. купи от хипермаркети Kaufland гащички Pampers Pants на стойност минимум 20 лв.  Размерът и разфасовката не са от значение. Не забравяй да запазиш касовата бележка от направената покупка.
Сподели с нас как се чувства твоето бебе с гащичкиPampers Pants. За тази цел публикувай в личния си профил в Instagram или Facebook пост с хаштаг #PampersPants или #РимувайСPants и може да спечелиш седмична или месечна награда.
Включи в поста си снимка на твоето бебе и може да спечелиш голямата награда – да го направиш звезда в кампания на Pampers!
Наградите, за които участваш

Седмични награди:

Брандирани чанти за детска количка с логото на Pampers – общо 600 (шестотин) броя за периода на Играта, по 60 (шестдесет) броя всяка седмица от периода на Играта.
Брандирани термо чанти с логото на Pampers – общо 400 (четиристотин) броя за периода на Играта, по 40 (четиридесет) броя всяка седмица от периода на Играта.
Месечни награди
Ваучер за пазаруване на стойност 500 (петстотин) лв. за хипермаркети Kaufland България – общо 3 (три)  броя, по 1 (един) брой всеки месец от периода на Играта, както следва:

Голямата награда
След края на Играта един от участниците ще има възможност да направи бебето си новия посланик на Pampers Pants, като спечели фотосесия за него и го направи лице на кампания на Pampers. Определено за целта жури ще избере една от снимките, публикувани в периода на Играта, за победител.

С точното разпределение на наградите по периоди можеш да се запознаеш в официалните правила на играта (pdf).
Организатор на Играта „Печели награди с Pampers и Kaufland“ е “Проктър и Гембъл България” ЕООД.; гр. София, ПК 1592, кв. „Слатина“, бул. „Източна тангента“ № 161. Период на Играта: от 10.08.2020 до 18.10.2020 г. включително.


https://www.kaufland.bg/igri-promocii/kaufland-pampers.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете