Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели таблет Alcatel Pixi 4

Спечели таблет Alcatel Pixi 4


Изтекла !
Описание:
 1. Томболата „Спечели таблет Alcatel “ (споменавана навсякъде по-долу в правилата като „Томболата“) се организира и провежда от „ИТЕМА-ПГ“ ЕООД, регистрирана съгласно ЗДДС под номер BG121662079, със седалище и адрес на управление: гр. София, Цариградско шосе 133, сграда БИЗ-ИЗОТ МОЛ Петър Георгиев. 
 2. В Томболата може да бъдe спечелен: Alcatel 1T 7".
 3. За да участвате за спечелването на наградата, трябва да регистрирате своето име и валиден имейл адрес ТУК.
 4.  Участието в Томболата е незадължително и доброволно. Необвързано с покупка. Не се допуска замяна на спечелените награди срещу стойността им в пари, както и други замени.
 5. Томболата е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, с местоживеене в Република България.
 6. Томболата започва в 12:00:00 ч. на 27.7.2020 и ще продължи до 23:59:59 ч. на 20.8.2020 г. 
 7. Победителят в Томболата ще бъде определен на случаен принцип на 20/8/2020г. Името на печелившия ще бъде обявено онлайн – на уебсайта на ИТЕМА- ПГ. Той ще бъде уведомен по имейл, за това че е спечелил и как ще получи наградата си. Непечелившите също ще получат имейл с името на печелившия.
 8. С участието си в Томболата участниците приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на Играта.
 9. Официалните Правила са изготвени в съответствие с изискванията на българското законодателство и са публично оповестени на страницата на ИТЕМА- ПГ в интернет на shop.itema-pg.com. Организаторът на Томболата си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила по всяко време, като промените влизат в сила в деня на тяхното оповестяване, освен ако в конкретния случай не е посочено друго. В случай че участникът не е съгласен с такива промени, същият следва да прекрати участието си в Игрaтa.
 10. С регистриране на участието си в Томболата ще се счита, че участниците в Томболата, които предоставят свои лични данни, изрично се съгласяват личните им данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани по електронен път и използвани за маркетингови цели oт „ИТЕМА- ПГ“ ЕООД. Личните им данни няма да бъдат предоставени на трети лица.
   11. Победителят има седем дни да потърси наградата си. След този срок томболата ще се тегли отново и ще бъде обявен нов печеливш. 

https://shop.itema-pg.com/page/24/specheli-tablet-alcatel.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете