Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели награда с „Кулинарно пътешествие“ у нас и по света

Спечели награда с „Кулинарно пътешествие“ у нас и по света


Изтекла !
Описание:

Лятото на 2020 ще бъде по-различно. Уж същото, но не съвсем… С едно наум ще тръгваме към проверени дестинации, а дългите ни туристически пътувания като че ли ще останат временно в режим „изчакване“.

От 8 юни до 7 август сайтът © Вкуси ме тръгва на „Кулинарно пътешествие“ у нас и по света. Ако обичате да пътувате, а кухнята е вашата страст. Ако държите да опитате местната храна на всяко ново място, което посещавате. Ако сте оставили частица от любимите си дестинации в домашните си кулинарни традиции… Сега е моментът да се включите в нашето предизвикателство.

Изпратете ни своя изпробвана рецепта, придружена с авторска снимка към нея и бъдете готови за награда. Всеки има право да участва с неограничен брой кулинарни идеи. Няма ограничение относно типа рецепта – може да изпращате предястия, салати, супи, основни ястия, напитки и десерти.

От родопски вкусотии до италиански специалитети, от френска, руска, мароканска или… тракийска кухня – регионът определяте вие. От всяка точка в България и по света „Кулинарно пътешествие“ ще ни помогне заедно да се потопим в магията на вкусната храна.

Ако има нещо, което приготвяте с особено голямо удоволствие, изпратете ни рецептата, придружена със снимка или серия от снимки, показващи стъпките на приготвянето, вашето име и град до 7 август 2020 г. Не забравяйте да отбележите от кой регион е ястието, броя на готовите порции и времето, необходимо за приготвяне. Всички получени вкусни идеи ще намерят своето място в сайта © Вкуси ме, а на 8 август ще обявим имената на победителите.


https://www.vkusi.me/vkusni-istorii/specheli-nagrada-s-kulinarno-pateshestvie-u-nas-i-po-sveta/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория