Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели спортен сак от LION

Спечели спортен сак от LION


Изтекла !
Описание:

Купете NESTLE® LION® и/или LION® Pop Choc и/или LION2GO® на стойност минимум 2 (два) лева в един фискален бон.

(1) Потребител, който желае да участва в Играта, като закупи продукти с марка LION® на стойност минимум 2лв. ( 2 лева)  в един фискален бон. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта.

Регистрирайте се на www.nestle.bg/lionpromo.

(2) Потребителят въвежда име и фамилия (на кирилица), електронен адрес (e-mail) и номер на фискален бон/ове, снимка на фискален бон/ове на интернет адрес: www.nestle.bg/lionpromo. („Сайта на Играта“).

 

 

Приложете фискалния/те бон/ове със закупените продукти.

  • (3) След това участникът прилага фискалния/те бон/ове от закупените продукти, участващи в Играта, въвеждайки номера от фискалния/те бон/ове, като задължително прикрепя снимка на фискалния/те бон/ове. Снимките на фискалния/те бон/ове трябва да са добре четими, защото служат като доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата й. Фискалните бонове трябва да бъдат заснемани самостоятелно без други предмети върху/ около тях. Ако снимката не е четима, не е заснета в цялост или има закрити участъци, не присъстват участващи продукти на минимална стойност, участникът ще бъде дисквалифициран. Посочен касов бон, в който не е изписано името на закупения продукт, ще се счита за невалиден.Фискалния/те бон/ове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата, в периода на Играта.

(4)Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.

(5) Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани фискални бонове, с които е участвал, до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

(6) След изтегляне на 50те печеливши участници, те ще бъдат публикувани в Сайта на играта, както и ще бъдат уведомени на посочения от тях е-мейл при регистрация в играта. Всеки печеливш трябва да отговори на полученото писмо с посочен телефон и адрес за получаване на наградата си. Наградите ще бъдат изпратени до адрес с ТипТоп куриер до посочените адреси.

(7)Печелившите трябва да изпратят телефон за връзка и конкретен адрес като отговор на потвърждаващия е-мейл, който ще получат


https://www.nestle.bg/bg/lionpromo
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория