Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваучер на стойност 1200 лв за пътуване до Париж и още атрактивни награди

Спечелете ваучер на стойност 1200 лв за пътуване до Париж и още атрактивни награди


Изтекла !
Описание:

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да влезе на уеб страницата на Промоциятаwww.kinder.com („ Сайтът“) и да следва стъпките, описани по-долу. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки на Промоционални продукти, направени на територията на България от магазини, предлагащи Промоционалните продукти, до края на Промоционалния период, посочен в раздел 3. Процедурата за участие се осъщeствява в следните стъпки:

 1. Участникът трябва да влезе на Сайта www.kinder.com и да създаде потребителски профил като регистрира своите лични данни: име, фамилия, имейл адрес, телефон, които са посочени за попълване във формата за регистрация на сайта www.kinder.com/. След успешното създаване на профил, участникът може да започне да регистрира промоционалните кодове, които се намират от вътрешната страна на опаковките на Промоционалните продукти.
 2. В зависимост от броя на регистрираните промоционални кодове, всеки участник може да участва за спечелване на различни по вид награди.
 3. Броят на промоционалните кодове, регистрирани от един и същ потребителски профил, позволява спечелването на определен вид награда, както следва:
 • При 1 регистриран код, участникът може да спечели един от общо 138-те ваучера за шалове ШЕВИЦА за целия период на кампанията, като се раздават по 3 награди от този вид за всеки ден от Промоционалния период. Печелившите ще бъдат уведомени по телефон за печалбата.
 • При 2 регистрирани кода, участникът може да спечели един от общо 92 ваучера за слънчеви очила CLANDESTINO за целия период на кампанията, като се раздават по 2 награди от този вид за всеки ден от Промоционалния период. Печелившите ще бъдат уведомени по телефон за печалбата.
 • При 5 регистрирани кода, участникът участва в томбола за един от общо 30-те ваучера за ръчно изработени чанти CHANTA; Всяка седмица ще бъдат изтеглени петима печеливши съгласно графика на тегления, посочен в раздел 5.2 по-долу. Печелившите ще бъдат уведомени по телефон за спечелената от тях награда.
 • При 10 регистрирани кода, участникът участва в томбола за един от общо 10-те ваучера за фешън аутфит KNAPP, която ще бъде изтеглена след края на кампанията. Всички 10 печеливши ще бъдат изтеглeни след края на кампанията. Печелившите ще бъдат уведомени по телефон за печалбата.
 • При 15 регистрирани кода, участникът участва в томбола за 1 брой ваучер за пътуване до Париж, която ще бъде изтеглена след края на кампанията. Печелившият ще бъде изтеглен след края на кампанията. Печелившият ще бъде уведомен по телефон за печалбата.
 1. Участникът трябва да регистрира промоционалния код от опаковката в рамките на Промоционалния период, но не по-късно от 15 Април 2020 г. до 23:59:59 часа в Сайта на кампанията www.kinder.com чрез своя потребителски профил.
 2. От участника ще бъде изискано да потвърди, че е над 18 годишна възраст, и че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и информацията, засягаща обработването на лични данни в Приложение 1 на Официалните правила.
 3. Един и същ промоционален код може да бъде регистриран само веднъж.
 4. След регистрацията участникът ще види екран за потвърждение на регистрацията на съответния промоционален код.
 5. Всеки участник трябва да пази опаковката с регистрирания промо код, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е спечелил такава.
 6. Един участник може да участва повече от веднъж като регистрира номерата на различни промоционални кодове в своя потребителски профил, които отговарят на условията на Промоцията.

https://www.kinder.com/bg/bg/xp/buenopromo/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория