Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете комплект от 2 бр. електрически скутери и още 41 награди от Durex

Спечелете комплект от 2 бр. електрически скутери и още 41 награди от Durex


Изтекла !
Описание:

Механизъм на промоцията

7. В промоцията могат да бъдат спечелени:

- ежедневни награди: 41 – всеки ден от периода на промоцията. 1 награда съдържа: комплект от 2 бр. романтични чаши за двама и продукт на Durex

- голяма награда: комплект от 2 бр. електрически скутери. Виж детайлна информация за голямата награда в точка 12.1 от настоящите правила.

7.1. За да участвате за спечелването на една от ежедневните награди, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:
7.1.1. Да закупите продукт(и) Durex на стойност минимум 15 лв. с ДДС;
7.1.2. Да влезете на www.durexromantic.com и да регистрирате своите имена, телефон, имейл и номера на касовия бон/фактура и часа на издаване на касовия бон (пример DUREX2121212 12:41) за закупените Durex продукти на минимална стойност 15 лв. с ДДС, като с това потвърждавате, че сте съгласни с Правилата на промоцията.

7.2 За да участвате за спечелването на голямата награда, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:
7.2.1 Да закупите продукт(и) Durex на стойност минимум 15 лв. с ДДС;
7.2.2. Да влезете на www.durexromantic.com и да регистрирате своите имена, телефон, имейл и номера на касовия бон/фактура и часа на издаване на касовия бон (пример DUREX2121212 12:41) за закупените Durex продукти на минимална стойност 15 лв. с ДДС, като с това потвърждавате, че сте съгласни с Правилата на промоцията.

7.3 Да запазите регистрираната касова бележка/фактура, с която, в случай че спечелите, ще удостоверите направената покупка.

7.4. Участието в Промоцията е незадължително и доброволно.

8. Всеки участник може да се регистрира в Промоцията, с повече от една касова бележка/фактура за продукти Durex, при условие, че всяка от тях (бележка, фактура) доказва покупка на продукти Durex в размер на минимум 15.00 лева, с включено ДДС. Една касова бележка/фактура дава право само на една регистрация, независимо от стойността на касовата бележка/фактура.


https://www.durexromantic.com/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория