Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели нов телефон и много смарт аксесоари

Спечели нов телефон и много смарт аксесоари


Изтекла !
Описание:

7. Механизъм на участие

7.1. Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, трябва да закупи 1 (една) бутилка Ballantine’s Finest, разновидност в литри по избор, в рамките на периода на кампанията.

7.2. След покупката, потребителят трябва да заяви участие в Промоцията на www.staytrue.bg , където следва да регистрира:

·         номера на касовата си бележка;

·         своите данни: име и фамилия, град, телефонен номер за връзка, e-mail;

·         да избере наградата, за която участва;

·         да потвърди, че е прочел правилата на Промоцията и е съгласен с тях;

·         да потвърди, че е запознат с условието за запазване на касовата бележка от покупката;

·         да потвърди, че е съгласен предоставените от него лични данни да се обработват за целите на участие в Промоцията;

·         да натисне бутон „Изпрати”.

7.3. След регистрация, на екрана следва да се появи съобщение дали регистрацията е успешна, или не.

7.4. С успешната регистрация, всеки участник се включва в томбола за спечелване на 1 (една) от наградите в Промоцията, като може да спечели само вида награда, за който сам е избрал да участва в полето „Избери награда“ в регистрационната форма .

7.5. Един потребител може да се регистрира/да участва  до 5 (пет) пъти в Промоцията. Важно:  Данните (име, фамилия, град, телефон, e-mail) трябва да са едни и същи при регистрация на различни кодове от един и същи потребител. В базата данни за тегленето на наградите влиза потребител, който на свое име, фамилия, телефон има регистрирани не повече от  5 (пет) уникални кода.

7.6. Участникът е длъжен да запази касовата бележка от покупката на промоционалния продукт (бутилка Ballantine’s Finest). Касовата бележка/и ще бъдат изискани от служителя на куриерската фирма при предаване на наградата на всеки спечелил участник. Награда не може да бъде връчена/предадена на участник, който не представи касовата бележка/и. В случай, че печеливш участник не пази и не предостави касовата бележка от покупката, на негово място ще бъде определен друг участник за същата награда. 

7.7. Датата на касовата бележка трябва да предхожда или да съвпада с датата на регистрация на печелившия участник, а не да е с дата след датата на регистиране.

8. Награди

8.1. В Промоцията ще бъдат раздадени общо 33 (тридесет и три) награди, разделени в 2 (две) категории: 1) технологични награди и 2) ваучер за пазаруване.

8.2. Технологични награди – общо 18 (осемнадесет) броя, както следва:

·         3 (три) броя смартфон Honor 20

·         5 (пет) броя смарт часовник Honor Magic

·         10 (десет) броя смарт гривна Honor Band 5  

*Организаторите си запазват правото да сменят моделите и/или марките на технологичните награди в случай, че доставчиците по някаква причина нямат наличност, и/или спрат внос и/или продажба на конкретните марки и/или модели; както и по друга обективна причина неизчерпателно. При възникване на подобно обстоятество, Организаторите ще заменят технологичните награди с най-близки като модел и/или технологични възможности и/или марка до обявените.

8.3. Награди ваучер за пазаруване – общо 15 (петнадесет) броя, както следва:

o   15 (петнадесет) броя ваучер за пазаруване на стойност 100 лева.

8.4. GiftCard МasterCard/Visa е предплатена карта, с която може да извършвате разплащания навсякъде по света, където се приемат плащания с MasterCard/Visa, на ПОС терминал и on-line (затворени са за теглене на пари в брой от АТМ).

8.5. При ползване на GiftCard няма такси и комисионни. Единствено ако по картата има наличен остатък след шест месеца от датата на нейното издаване, започва да се удържа месечна такса за обслужване в максимален размер от 6 лв. от наличната остатъчна стойност до окончателното й изчерпване. След като стойността по картата стане нула, картата се закрива автоматично.

8.6. Наградите не могат да бъдат разменяни срещи паричната им равностойност.

8.7. След доставка на наградите, Организаторите не носят отговорност за начина на използването им от печелившите, нито за възможни технически повреди на технологичните награди, и/или недоволство или друг тип оплаквания на печеливши, свързани с използването на наградите тип ваучер за пазаруване.


https://www.staytrue.bg/public/#top
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория