Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете страхотни комплекти за устна хигиена или групово посещение на куклен театър в Нощта на театрите

Спечелете страхотни комплекти за устна хигиена или групово посещение на куклен театър в Нощта на театрите


Изтекла !
Описание:

Социална кампания "Веселите зъбки 2019"

Конкурс "Нарисувай Фели и Зъбчо" 

Кампаниятa „Веселите зъбки 2019” се провежда за седма поредна година в периода от 03.10. до 31.10.2019. Инициативата е на dm България и се осъществява с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари (СБЗ). Кампанията е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители и цели да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче. 

За родителите с деца на възраст от три до седем години са предвидени 30 000 пакета, които те могат да получат безплатно на каса от 03.10.2019 във всеки един dm магазин до изчерпване на наличностите им. Те съдържат: брошура с талони за безплатен преглед в кабинетите на СБЗ, подарък продукт за грижа за зъбките на най-малките и мемо карти за игра „Фели и Зъбчо“. Списъкът с кабинетите на СБЗ, които участват по градове в кампанията, може да изтеглите от линка по-долу. Преди да посетите съответния кабинет, е необходимо да се свържете със зъболекаря и да запазите час за посещението на Вашето дете.


https://www.dm-drogeriemarkt.bg/za-nas/nashata-otgovornsot/veselite-zubki-2019?fbclid=IwAR155IgTcX__8J8mGhxivWjHMdyAtacHReN_VNdRmW_vyTVFamJUmoids0A
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория