Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

СПЕЧЕЛИ GALAXY FIT

СПЕЧЕЛИ GALAXY FIT


Изтекла !
Описание:

За да се включи в Играта, всеки клиент на Smartstyle.bg следва да изпълни следните условия:
– да направи поръчка в размер на над 25 лв., която да включва един или повече продукти, предлагани на сайта („Поръчката“);
– поръчката следва да бъде направена в периода на Кампанията (от 20.09.2019 г. до 21.10.2019 г. (включително);
– участникът следва да плати поръчката си и да не упражни правото си на отказ в степен да намали стойността й под 25,01 лв.
– поръчката да не бъде анулирана или Участникът да не се откаже от договора, сключен от разстояние. В тези случаи Участникът губи правото за включване в томболата за награда. В случай, че правото на отказ от договора, сключен от разстояние е упражнен само по отношениe на част от стоките и с това стойността на останалите стоки се намали под 25 лв., то правото на участие се губи.
– един Участник може да участва с повече от една Поръчка.

Всеки Участник в Играта, изпълнил всички условия от настоящите правила, ще получи правото да се включи в томбола за изтегляне на печеливш Участник. Томболата ще се проведе с помощта на услугата https://www.miniwebtool.com/random-picker/ и ще бъде предавано на живо от офиса ни, без за това да се използват каквито и да е техни лични данни и без присъствието на нотариус. Тегленето ще се извърши на база на номерата на поръчките, с които участниците са регистрирани в Smartstyle. Организаторът ще даде отделен номер на всяка поръчка и тегленето ще се извърши измежду тези номера.
Ще бъдат изтеглени и двама резервни участника.

Името на печелившия Участник, заедно с номера на направената поръчка, ще бъде обявен в страницата на играта https//smartstyle.bg/page/specheli-samsung-fit и във фейсбук страницата на Smartstyle до 3 работни дни от датата на теглене на томболата. Правилникът, заедно с изтегления Печеливш, ще остане публичен в рамките на 20 дни от публикуването на печелившия.


https://smartstyle.bg/page/specheli-galaxy-fit?fbclid=IwAR2T90DBGECssZwljZqb581_XPrlOo6BGgQYK2Dw4yF4GfHfc0kSP6-QWg4
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория