Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 5 броя електронен четец Kindle Touch и 100 броя Якобс капучино

Спечелете 5 броя електронен четец Kindle Touch и 100 броя Якобс капучино


Изтекла !
Описание:

5.1. За да участва в Играта, Участникът следва да сподели пост в Instagram с #моментнанаслада чрез снимка или видео, което дава право на участникът да участва при избора от Организатора на 100 участника с най-интересни публикации, които ще получат шанс да станат първите Якобс посланици. Дублиращите се снимки и видеа и такива с неподходящо съдържание ще бъдат служебно премахвани.

5.2. Организаторът избира от всички участници 100 лица с най-интересните и креативни публикации, които стават първите Якобс посланици.

5.3. Организаторът се свързва с всеки един от избраните 100 Якобс посланици и им предоставя капучино вкус по техен избор.

5.5. Якобс посланиците следва да опитат избраното от тях капучино и да споделят мнението си чрез още един пост – тагвайки @jacobs_bulgaria и използвайки #моментнанаслада. Мненията с неподходящо съдържание ще бъдат служебно премахвани, а участието на Якобс посланици, публикували такива мнения се отстранява служебно от играта.

5.6. Организаторът избира 5 (пет) от най-интересните и креативни публикации на Якобс посланици, които получават голямата награда - електронен четец Kindle, който да бъде винаги до тях в техните моменти на наслада с Jacobs Cappuccino.

5.7. Всеки Участник играе от свое име и следва да получи наградата лично, ако бъде избран.

5.8. Всеки Участник следва да предостави следните данни: име, фамилия, телефон и имейл адрес. Всеки участник носи отговорност за коректното попълване на данните. При несъответствие в данните, Промоутърът и Организаторът не носят отговорност.

5.9. С участието си всеки Участник се съгласява да предостави авторски права на Възложителя на играта - Якобс България – за да използва публикациите създадени от Участника за промоционални и маркетинг дейности.


https://www.instagram.com/jacobs_bulgaria/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете