Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели куфар от серията Fuze на Samsonite

Спечели куфар от серията Fuze на Samsonite


Изтекла !
Описание:

Samsonite ще номинира своя "Samsonite Пътешественик" в "Шоуто на Блондиките" в ефира на Радио Fresh! Участвай в играта на Samsonite и номинирай своя "Samsonite Пътешественик" за 2019 година!

 

За да участваш, посети samsonitebg.comкъдето ще бъде позиционирана секция специално за играта, в която да се регистрираш и да приложиш линк на Facebook или Instagram профила на лицето, което желаеш да номинираш за Пътешественик на "Samsonite" за 2019 г. В кратък текст мотивирай избора си, като добавиш имената и телефонния си номер за връзка. 

 

Всяка седмица в периода от 30.09 до 25.10.2019 г. един от участниците в играта, изпратил своята номинация за "Samsonite Пътешественик", има шанс да спечели изключителна седмична награда - раница "Samsonite". Тегленето на печелившите слушатели и обявяването на седмичните награди ще бъде в понеделник, съответно на 7, 14 и 21 октомври, които ще бъдат публикувани в сайта и фейсбук страницата на Радио Fresh!

 

На 28.10.2019 в ефира на Радио Fresh! и "Шоуто на Блондинките" ще обявим големия финалист, определен за "Samsonite Пътешественик 2019", който ще получи финалната награда: куфар от серията Fuze на Samsonite.


http://radiofresh.bg/games/win/2019-09-30/nominiraj-svoia-quotsamsonite-puteshestvenikquot-za-2019-i-specheli-nagrada.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория

Спечели ВЕЛОСИПЕД BMX

Остават 140 дни