Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели стилно и нежно одеало от Libresse и Ремедиум!

Спечели стилно и нежно одеало от Libresse и Ремедиум!


Изтекла !
Описание:

За да участва в Кампанията, всеки участник следва да направи следните стъпки:

4.1.1. В периода на Кампанията да закупи едновременно от търговски обект на „Аптеки Ремедиум“ минимум 2 (два) продукта дамски превръзки Libresse, eдиният от които да са нощни дамски превръзки. За едновременна покупка се приема присъствието в един касов бон на минимум 2 (два) продукта.

4.1.2. Участващите в Кампанията продукти са: всички дамски превръзки с търговска марка Libresse, налични в търговските обекти на Аптеки Ремедиум.

4.1.3. Да попълни съответния талон за участие в играта, който ще му бъде предоставен от служител на Аптеки Ремедиум на касова зона във всички търговски обекти на Аптеки Ремедиум при направена покупка според т. 4.1.1. На талона за участие да попълни празните полета, които включват следните данни: име; фамилия; e-mail; телефонен номер.

4.1.4. С попълването на талона за участие и маркирането със знак „х“ или “v” на полето след „телефон“ участникът декларира, че е запознат и приема Общите условия на Кампанията  и дава съгласието си личните му данни да бъдат събирани и обработвани само за целите на настоящата Кампания.

4.1.5. Към попълнения талон за участие в играта задължително трябва да е прикрепено и копие на касовия бон, удостоверяващ едновременната покупка на 2 /два/ продукта дамски превръзки Libresse, единият от които да са нощни превръзки. Копие на касовия бон ще бъде предоставено веднага след извършването на покупката от съответния обект на Аптеки Ремедиум.

4.1.6. Попълнения талон за участие с прикрепено към него копие на касовия бон трябва да бъдат пуснати в промо кутията на Libresse. По 1 брой промо кутия ще е налична във всеки обект на Аптеки Ремедиум след касова зона за периода на Кампанията.

Организаторът не носи отговорност за непълни или неправилно попълнени лични данни или неотбелязани задължителни полета, което може да доведе до невъзможност за връзка с Участника (в случай, че спечели) или до загуба на право за участие в томболата за награди в Кампанията.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, съгласно Правилата на кампанията, които са достъпни за всички участници на сайта www.remedium.bg.


https://remedium.bg/news/299/specheli-s-libresse-i-remedium.html?fbclid=IwAR35NnvwcZc23-1uTc8ceQYNnXtr0_KYrQQAVTonJOMF_73qk-ZMVDA-Xx0#utm_source=Facebook&utm_medium=libresse092019
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория