Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 20 броя дрон, модел Visuo drone High Performance

Спечелете 20 броя дрон, модел Visuo drone High Performance


Изтекла !
Описание:

(1) За да участва в Играта потребителят:

(а) купува продукти с марка NESTLE® МУРА® за минимум 1.80 лв. (един лев и осемдесет стотинки) в един фискален бон от магазин на верига, "Кауфланд България ЕООД Енд Ко" КД. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

(б) се регистрира, като попълни собствено име и фамилия, електронен адрес (e-mail) и парола, запознае се с Политиката за поверителност и се съгласи с Правилата на Играта и Общите условия за ползване на Сайта. При регистрацията, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook.

(в)  въвежда номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта, и прикрепя снимка(и) на фискалния(ите) бон(ове) на Интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“). Фискалната(ите) боно(ове) трябва да са добре четими, защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта. Ако снимката не е четима, не е заснета в цялост или има закрити участъци, не присъстват участващи продукти на минимална стойност, участникът ще бъде дисквалифициран. Фискални бонове могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в периода на Играта.

(г) запазва фискалния бон до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

(2) Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.


https://promo.nestle.bg/active-promos/shokoladovi-i-zaharni-produkti/pokori-sveta-s-mura-dreams
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория

Спечели ВЕЛОСИПЕД BMX

Остават 141 дни