Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете дигитален фотоапарат Sony или кутия със сашета кафе-миксове Jacobs

Спечелете дигитален фотоапарат Sony или кутия със сашета кафе-миксове Jacobs


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ И НАГРАДИ

Основни дефиниции:

Уебсайт на Промоцията: www.jacobs3in1.bg Потребител: човек, който влезе на уебсайта на Промоцията, който все още не участва в Промоцията в съответствие с нейните Официални правила.

Механизъм – за да участва в Промоцията, всеки потребител трябва да премине през всички стъпки, описани по-долу, при което ще се превърне в „участник“: Да влезе на сайта www.jacobs3in1.bg по време на периода на Промоцията, посочен в Раздел 2, т. 1 на настоящите Официални правила.

Да изпълни последователните стъпки, за да бъде генерирано предложение за локация за пътуване за него и неговите приятели.

Да публикува в своя Instagram профил снимка от пътуването с негови приятели и да добави хаштаг #J3in1adventure, за да стартира участието си в Промоцията. Качените снимки трябва да са актуални и да са заснети след дата 07.05.2019 г. Всички снимки, участващи в промоцията ще бъдат преглеждани дали отговарят точно на посочените от Организатора критерии, а печелившите ще бъдат изтеглени на случаен (лотариен) принцип.

Да прегледа настройките на поверителност на профила си в Instagram. Той трябва да бъде открит, за да бъде снимката видяна и съответно да участва в томболата.

Чрез регистрацията си в Промоцията, участниците декларират, че разбират и приемат факта, че могат да качват в профилите си в Instagram снимки, които са тяхна собственост, имат право да ги възпроизвеждат и не са копирани от други източници. Снимките не трябва да са с неприлично и нецензурно съдържание (включително, но не само изображения на голо тяло, порнография или вулгарност); не трябва да са неморални, да съдържат клеветнически детайли,обидни думи или символи, които пряко или косвено обиждат хора от определена раса, етнос, религия, сексуална ориентация или социо-демографска група; не трябва да съдържат изображения на малолетни (лица под 16 годишна възраст) или други лица без изричното им съгласие; не трябва да съдържат или да реферират към марки и продукти, конкурентни на тези на Организатора. Участващите снимки не трябва да съдържат заплахи към трети физически или юридически лица, нито да накърняват нечие лично пространство, право на личен живот и/или други права на физически или юридически лица и не трябва по никакъв начин да нарушават действащата нормативна уредба. В „Награди“ участникът може да запознае с наградите, които може да спечели от участието си в промоцията.

При отказ да добави хаштаг #J3in1adventure в описанието на снимката или да направи своя профил в Instagram публичен, това може да доведе до невъзможност да се завърши регистрацията в Кампанията или до невъзможност да се установи контакт с печеливш участник, и/или да се анулира регистрацията и/или наградата.


https://www.jacobs3in1.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете