Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

СПЕЧЕЛИ МАСЛЕН ПОРТРЕТ ПО ПОРЪЧКА!

СПЕЧЕЛИ МАСЛЕН ПОРТРЕТ ПО ПОРЪЧКА!


Изтекла !
Описание:

Ето я и новата ни игра за празниците! Мечтаете ли да окачите на стената свой портрет? Или може би искате да зарадвате любим човек с портрет по поръчка? Ние ще сбъднем желанието ви – един от вас ще спечели уникален портрет с маслени бои – стойностна картина, която ще остане скъп спомен за поколения напред! 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 ХАРЕСАЙТЕ страницата Nevena Poshtarova Art.
 СПОДЕЛЕТЕ публикацията на играта във вашия профил, така че да е публично достъпна.
 КОМЕНТИРАЙТЕ под снимката с пореден номер на участие или коментар кого бихте желали да зарадвате с портрета.

НАГРАДА: индивидуален портрет по снимка, изпълнен с професионални маслени бои върху памучно платно на дървена подрамка с размер 30 х 24 см.
На 24.май 2019г. ще бъде избран един от всички участници на случаен принцип. След като получим подходящи снимки за портрета, той ще бъде изработен в рамките на 30 дни и доставен до победителя с безплатна доставка.

И още един бонус – всички участници в играта получават празничен код за отстъпка в размер на 20% за поръчка на портрет или покупка на готова картина от галерията на Невена Пощарова -https://nevenaposhtarova.com/shop/
Код за отстъпка: GAME2019 - важи до 31 май 2019г. за всички налични картини, които не са в промоция и портрети по поръчка.

С участието си, всеки участник декларира, че е съгласен името му и кадри от връчването на наградата да бъдат излъчени публично в края на играта, а предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда.

Желаем успех на всички!


https://www.facebook.com/poshtarova/photos/a.687730594680212/2117110088408915/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете