Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете телевизор Samsung UE50NU7022 и още награди от Vivacom

Спечелете телевизор Samsung UE50NU7022 и още награди от Vivacom


Изтекла !
Описание:

Играта се провежда на страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/

В периода на провеждане на играта, Организаторът ще публикува 2 видеоклипа, в които героите ще обяснят с жестове и мимики заглавията на филми, налични за VIVACOM Интерактивна телевизия - филмов пакет MAXI.

За да е валидно участието в играта, участникът трябва да познае заглавията и на двата филма, обяснени с жестове в публикуваните видеа, и да напише заглавието на филма в коментар под всяко едно.

Всеки участник има право да участва с по един коментар под всяко едно от двете публикувани видеа.

Организаторът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, както и в случаи, че има нарушени авторски права от участник в Играта, използвал и публикувал чужд коментар.

Всеки участник в настоящата игра носи отговорност при публикуване на своя коментар за спазването и ненарушаване на правилата на играта.

С публикуването на коментар за участие в играта всеки потребител декларира и гарантира, че същият е личен авторски и се съгласява той да бъде използван за целите на настоящата игра.

6. Награди:

· 1 бр. телевизор Samsung UE50NU7022

· 5 бр. брандирани раници с логото на VIVACOM


https://www.facebook.com/VIVAC0M/videos/2074317862862188/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBuKRQHoUgG9wRxEvWNeBe1GIQc_CEVCO9ewlDDFhL7RzlxqyxOLWyWtBn7m-iHT6N1Y--mYll2-IvN
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете