Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели сумата от 800 лв. (която покрива разхода за гориво за 4000 км) от кампанията „Повече мото км с Meteo-Ride“

Спечели сумата от 800 лв. (която покрива разхода за гориво за 4000 км) от кампанията „Повече мото км с Meteo-Ride“


Изтекла !
Описание:

Условия за участие:

 • Попълнете анкетата за участие. В нея освен своите имена, възраст и мотоциклет, ще трябва да посочите и през кои проходи и емблематични трасета планирате да преминете по време на пътуването си това лято, като изберете от предоставения списък. Накрая трябва да посочите и в кой раздел от ФОРУМА ще публикувате свой пътепис и/или фотопис.
 • В рамките на обявения краен срок (15.05.19), ни разкажете за свое ПРЕДИШНО пътешествие(или за това, което предстои) в някой от разделите във ФОРУМА в сайта. А ако вече сте член на нашия форум, в анкетата можете да посочите с коя ваша стара публикация искате да участвате.
 • Критерии, по които ще бъде избран победителят:

  Победителят ще бъде определен от екипа на Meteo-Ride.com, като основните критерии, които ще влияят при избора са маршрутът на вашето пътешествие и вашият пътепис и/или фотопис в нашияФОРУМ.

  Победителят:

  Победителят в кампанията „Повече мото км с Meteo-Ride“ ще получи сумата от 800 лв. (която покрива разхода за гориво за 4000 км). От своя страна той се ангажира:

 • да предоставя снимки и кратка информация, с която неговото пътуване да бъде проследено във Facebook групата на сайта ни Road Conditions and Weather for Bikers;
 • да предостави снимки и информация от трасетата и проходите, включени в маршрута му, които ще бъдат използвани при създаването (или обновяването) на ревютата на тези трасета;
 • след завръщането си да бъде интервюиран от екипа на Meteo-Ride.com.
 • Условията и ангажиментите от страна на Meteo-Ride.com и от страна на победителя ще бъдат описани в договор за спонсорство. Ако желаете да се запознаете предварително със съдържанието на договора, моля, свържете се с нас на motokm@meteo-ride.com или на тел: 0885073069.

  Срокове:

  Краен срок за попълване на анкетата за участие и публикация във  ФОРУМА – 15.05.2019 г.

  Победителят ще бъде обявен на 16.05.2019 г.

  Томболата:

На 18.05 в MOTOPLEX Sofia, новия дом на Moto Guzzi, Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera и Derbi, сред всички участници в тазгодишното издание на „Повече мото км с Meteo-Ride“ с томбола ще бъдат определени тримата печеливши, които ще получат като подарък Test Drive Weekend с екзотичното модерно ретро ендуро Moto Guzzi V85.

Желаем ви успех и очакваме с нетърпение вашите мото пътеписи и анкети за участие!


http://meteo-ride.com/sponsorirame-4000-km-ot-vasheto-motopateshestvie/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория