Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели стилен часовник от магазин 'Принцеса'

Спечели стилен часовник от магазин 'Принцеса'


Изтекла !
Описание:

Всеки празник носи вдъхновение и еуфория, но има начин да пренесем празничното настроение в ежедневието -  чрез блясъка на красивите бижута и стила на часовника, който носим. Те са с нас, радват ни и привличат погледа на хората около нас. Те са аксесоар, който издава характера на притежателя им. 

 

Сега Радио Fresh! ти дава шанс да си спечелиш стилен часовник от магазин "Принцеса". Включи се в жребия, влез във Facebook страницата на радиото, открий тематичната публикация и качи снимка, запечатала незабравим момент от абитуриентски бал - твоя или на твой близък. Снимки може да се изпращат и на имейл igra@radiofresh.bg.

 

Играта се провежда с любезната подкрепа на магазин за златна бижутерия и маркови часовници "Принцеса" - гр. София, ул. Пиротска 5 и бул. Мария Луиза 60. 

 

На всички свои клиенти, обичащи и даряващи красота, в магазина се предлага изключителна по уникалност колекция от диаманти и златна бижутерия, богато разнообразие на неповторими брачни халки и професионално гравиране, море от маркови часовници – съвършени по вид и прецизност.

 

"Принцеса" – нека взаимно си подарим радост!


http://radiofresh.bg/games/win/2019-04-24/magazin-za-zlatna-bizhuteriia-i-chasovnici-quotprincesaquot-shte-podari-stilen-chasovnik-na-edin-ot-slushatelite-na-radio-fresh.html
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете