Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

СПЕЧЕЛЕТЕ ЧИСТО НОВ КОМПЛЕКТ ЛЕТНИ ГУМИ NOKIAN!

СПЕЧЕЛЕТЕ ЧИСТО НОВ КОМПЛЕКТ ЛЕТНИ ГУМИ NOKIAN!


Изтекла !
Описание:

Чисто нови летни гуми Nokian! Абсолютно безплатно, при това в размер избран от вас. Звучи прекалено хубаво за да е истина, но е, благодарение на играта ни с Nokian Tyres!

Условията. Играта ще се проведе единствено в нашия YouTube канал, където ще ви зададем два въпроса, свързани с финландския производител на гуми. Първо, трябва да се абонирате за канала ни (може да го направите веднага, като кликнете тук или на картинката долу). Супер. После? Играта ще продължи две седмици, като всяка ще ви зададем по един въпрос, тоест, общо 2 за цялата игра. Отговаряте правилно на всеки с коментар под съответното видео и готово, чакате финала на играта в която ще изтеглим победителя.

Кога започва играта? Стартираме на 16.04, с първия въпрос. Абонирайте се за канала ни, отговорете на него и очаквайте следващия въпрос следващата седмица.

Кога приключва играта? Играта приключва на 8 май, когато ще изтеглим и големия победител. Един от вас, който ще обуе колата си 4 броя с чисто нови летни гуми Nokian Tyres!


https://dizzyriders.bg/post/6080/spechelete-chisto-nov-komplekt-letni-gumi-nokian
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете