Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели една от 13 джаги или двоен билет за финала на UEFA Champions League в Мадрид, Испания!

Спечели една от 13 джаги или двоен билет за финала на UEFA Champions League в Мадрид, Испания!


Изтекла !
Описание:

РАЗДЕЛ III. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В КАМПАНИЯТА

11. Участието в Кампанията е индивидуално. Всеки участник може да участва, по своя преценка, в една или и в двете игри – част от Кампанията.

12. ИГРА, ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА:

12.1. Всеки, който желае да участва за спечелването на „малките“ награди и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

12.2. Да закупи продукти на Хайнекен на стойност минимум 5 лева, от която и да е опаковка от магазин от веригата Кауфланд, в който се провежда Играта.

12.3. Да запази касовата бележка.

12.4. Да изисква промоционален „Хайнекен талон“ от бюро „Информация“ в същия магазин от верига Кауфланд, в който е извършена покупката, след предоставяне на касовата бележка от покупката. След удостоверяване на покупката да вземе своя талон и чрез изтриване на скреч полето на талона да провери дали печели една от наградите – спортен сак или рекламна джага с хладилно пространство, подробно описани в т.10.

12.5. Всеки участник има право на един талон за всяка покупка по т. 12.2 при предоставяне на съответната касова бележка.

12.6. Организаторът и търговската верига, в която се провежда Кампанията, не носят отговорност за загубени от клиента касови бележки, удостоверяващи размера на покупката.

13. ИГРА, НЕОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА:

13.1. Всеки клиент на търговска верига Кауфланд на възраст над 18 г, който се регистрира на http://www.heineken.com/bg/, участва в теглене за спечелването на Голямата награда - билет за двама за финала на Шампионска лига в Мадрид, подробно описана в т.10.1.2. Регистрацията и участието в тегленето не са обвързани с покупка на продукти Хайнекен.

13.2. Тегленето на печелившия участник и двама резервни печеливши ще се извърши на 22 април в присъствието на Комисия в състав двама представители на Организатора, Нотариус и представител на Кауфланд. Името на печелившия участник и двамата резервни печеливши участника ще се обявят на сайта на http://www.heineken.com/bg/ иhttp://www.kaufland.bg/. Подробно информация за условията за участие и спечелване на Голямата награда могат да бъдат открити на http://www.heineken.com/bg/ иhttp://www.kaufland.bg/.


https://www.heineken.com/bg/kaufland-promo
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете