Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели Gift карта с 300 лева или стахотна тениска за самоувереност всеки ден!

Спечели Gift карта с 300 лева или стахотна тениска за самоувереност всеки ден!


Изтекла !
Описание:

МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА
 
4.1. За да участва в Кампанията, всеки участник следва да направи следните стъпки: 

4.1.1. В периода на Кампанията да закупи в рамките на една покупка поне 2 (два) бр. продукти с марката Libresse.
 
4.1.2. Да се регистрира за участие в уебсайта на играта www.mechtaismelo.bg, като за целта попълни регистрационна форма, която включва следните данни: име; фамилия; e-mail; телефонен номер.

4.1.3. След регистрацията си да качи в своя профил снимка на касовата бележка за покупка на участващи в Кампанията продукти Libresse, която да отговаря на следните критерии:

  • Снимката не трябва да е по-голяма от 5 мегабайта
  • Снимката трябва да е във формат .jpg или .png
  • Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат)
  • Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането ѝ.
  • Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на минимум два или повече продукти с марката Libresse.
  • На снимката трябва ясно да се виждат обекта, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номера на касовата бележка, както и да присъстват минимум 2 (два) бр. от участващите в промоцията продукти Libresse. Примерна снимка на валиден касов бон ще бъде качена в уебсайта на Кампанията.

4.1.4. Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

4.2. Организаторът не носи отговорност за непълни или неправилно попълнени лични данни или неотбелязани задължителни полета, което може да доведе до невъзможност за връзка с Участника (в случай, че спечели) или до загуба на право за участие в томболата за награди в Кампанията.  

4.3. Попълването на формата за регистрация и качването на касова бележка може да се извърши само в периода 01 април 2019 г., 00:00:00 ч. – 31 май 2019 г., 23:59:59 ч. Датата на покупката на участващите в Кампанията продукти, посочена върху касовата бележка, също трябва да е в рамките на периода 01 април 2019 г., 00:00:00 ч. – 31 май 2019 г., 23:59:59 ч.  

4.4. Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, съгласно Правилата на кампанията, които са достъпни за всички участници на сайта www.mechtaismelo.bg.  


https://www.mechtaismelo.bg/index.php
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете