Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваучер на стойност 400лв. за онлайн магазина или магазинната мрежа на BIKE CENTER и още много награди

Спечелете ваучер на стойност 400лв. за онлайн магазина или магазинната мрежа на BIKE CENTER и още много награди


Изтекла !
Описание:

Механизъм на кампанията

Всички лица,  закупили 1 бр. продукт от марката Nimm2 – Smilegummi и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Кампанията, могат да участват в тегления за малки седмични награди.

Всички лица,  закупили 2 бр. продукти от марката Nimm2 – Smilegummi в една касова бележка и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Кампанията, могат да участват в тегления за средни седмични награди.

Всички лица,  закупили 4 бр. продукти от марката Nimm2 – Smilegummi  в една касова бележка  и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Кампанията, могат да участват в тегленето на голямата месечна награда. В случай на спечелване на седмична награда с регистрация на касова бележка, участникът губи правото си да участва в тегленето на голяма месечна награда, освен ако не регистрира нов касова бележка със съответния брой продукти.

Преди всяка регистрация на касова бележка, Участникът следва да попълни информация на промоционалния сайт https://nimm2-promo.bg по указания на сайта начин с име, фамилия и имейл адрес, който ще бъде ползван като уникален идентификатор.

Избирането на печелившите („Печеливш/и“) и предоставянето на наградите се извършва при спазване на следните условия:

НАГРАДИ

1. Малки седмични награди:

Всички лица,  закупили 1 бр. продукт от марката Nimm2 – Smilegummi   и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Кампанията, могат да участват в тегления за седмични награди – 1бр. от общо 100 бр. порцеланови чаши.

2. Средни седмични награди:

Всички лица,  закупили наведнъж 2 бр. продукти от марката Nimm2 – Smilegummi   и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Кампанията, могат да участват в тегления за седмични награди – 1бр. настолна игра от общо – 12 бр. Туистър (Twister), 5 бр. Монополи (Monopoly), 3бр. Катан (CATAN) – като вида игра за всеки спечелил се определя на случаен принцип, т.е. печелившите нямат право на избор.

3. Голяма месечна награда:

Всички лица,  закупили наведнъж 4 бр. продукти от марката Nimm2 – Smilegummi   и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Кампанията, могат да участват в тегленето на голямата месечна награда – 1бр. от общо 1бр. – ваучер на стойност 400лв. за онлайн магазина и магазинната мрежа на BIKE CENTER.

Всеки Участник има правото да регистрира неограничен брой касови бележки, като всяка отделна регистрация участва в тегленето на наградите съгласно условията на Кампанията.

При повече от една успешна регистрация на една и съща касова бележка в системата, участието на участникът ще бъде невалидно.


https://nimm2-promo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете