Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваучери за гривна и часовник от верига магазини “Giulian”, и ваучер за чанта от верига магазини “MDL shop” с Rafaello

Спечелете ваучери за гривна и часовник от верига магазини “Giulian”, и ваучер за чанта от верига магазини “MDL shop” с Rafaello


Изтекла !
Описание:

Участващите продукти са: Raffaello 150 г („Промоционален продукт“), закупен в рамките на посочения в раздел 3 по-горе Промоционален период от верига магазини Фантастико.

Всеки, над 18 годишна възраст, закупил поне един Промоционален продукт от верига магазини Фантастико на територията на България, в рамките на Промоционалния период може да участва в томбола и да спечели една от три вида награди, като регистрира номера на касова си бележка.

Независимо от броя на регистрираните касови бележки, един участник може да спечели само една награда. В случай, че участникът е спечелил повече от една награда, той/тя има право да избере една от спечелените награди.

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да влезе на уеб страницата на Промоцията www.raffaellopromo.bg („Сайтът“) и да следва стъпките, описани по-долу. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България, от верига магазини „Фантастико“. Процедурата за участие се осъщeствява в следните стъпки:

 

  1. Участникът трябва да се регистрира като въведе номер на касова бележка от магазини „Фантастико“, която доказва закупуването на поне един Промоционален продукт в рамките на Промоционалния период, но не по-късно от 11 Април 2019 г. до 23:59:59 часа.  
  2. От участника ще бъде изискано да въведе валиден телефонен номер, имейл, както и да потвърди, че е над 18 годишна възраст, и че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и информацията, засягаща използването на лични данни в Приложение 1 на Официалните правила.
  3. Участникът трябва да избере една от три вида награди (изброени в Раздел 5.3.), за която да участва.
  4. Един и същ номер на касова бележка може да бъде регистриран само веднъж.
  5. След регистрацията участникът ще види екран за потвърждение на регистрацията.
  6. Всеки участник трябва да пази регистрираната касова бележка, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е избран като победител.
  7. Един участник може да участва повече от веднъж като регистрира номерата на различни касови бележки, които отговарят на условията на Промоцията.

https://raffaellopromo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете