Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели 1 от 10 комплекта куфари American Tourister Soundbox*!

Спечели 1 от 10 комплекта куфари American Tourister Soundbox*!


Изтекла !
Описание:

Поглези се с NIVEA и пътувай със стил!

В периода 21 февруари – 31 март 2019г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 комплекта куфари American Tourister Soundbox*!

Как да участваш?
Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС и пусни талона за участие с попълнени данни - трите имена и телефон за връзка, в промоционалните кутии на „NIVEA Пътувай със стил“, като прикрепиш към него и дубликат на получения от касиера фискалния бон. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?
На 19 април 2019г. ще бъдат изтеглени на случаен принцип 10 печеливши участника от представители на Организатора, като всеки от тях ще спечели по 1 комплект куфари American Tourister Soundbox*! Протоколът с късметлиите ще бъде обявен на тази страница на 24 април 2019г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на 10 май 2019г., така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 


https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/promo
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете