Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете 10500 карти за разплащане от 500 и 50лв

Спечелете 10500 карти за разплащане от 500 и 50лв


Изтекла !
Описание:

За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

  • Под всяка капачка/езиче ще намерите уникален, 8 символен код.
  • Можете да съберете и да регистрирате уникални кодове на www.kamenitza.bg/cash, и да участвате съответно за малки и големи награди. При регистрация на 3 уникални кода разбирате веднага дали печелите малка награда – 50 лв. При регистрация на 10 непечеливши кода участвате автоматично в седмична томбола за голяма награда - 500 лв. Участникът трябва да предостави две имена и актуален мобилен телефонен номер при регистрацията си.
  • При регистрация на 3 кода, участникът разбира веднага дали печели чрез съобщение на екрана и получаване на SMS на номера, посочил при участие. Всички непечеливши регистрирани кодове се натрупват за участие в тегленията за голяма награда. При спечелване на награда, печелившите кодове се анулират.
     
  • Седмичните тегления ще се реализират всяка сряда в периода на промоцията чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който на случаен принцип ще изтегля по 55 печеливши участника измежду всички регистрирали минимум 10 непечеливши кода от началото на промоцията (15.07.2020 г.). В последното теглене, което ще се проведе в първия ден след края на играта, ще бъдат изтеглени последните 60 печеливши участника.
     
  • Спечелилите участници от всяка седмична томбола се обявяват до 2 дни след приключването на съответната седмица. При неспечелване на награда в съответната седмица, регистрираните кодове продължават да участват в тегленията в следващите седмици до края на промоцията. При спечелване на награда, съответните кодове се анулират и не участват в следващи тегления.

8.2. Един участник може да направи максимум 10 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума няма да бъде зачетен като валидна регистрация.
 

8.3. Един участник може да спечели само по максимум 2 броя награда от вид.
 

8.4 Печелившите участници ще бъдат известени със SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите следва да позвънят и да подадат валидни данни за получаване на наградата на посочения в съобщението телефонен номер. Ако печеливш участник не потвърди наградата си в 5-дневен срок, губи правото си да я получи.

 

Пълни правила


https://kamenitzapromo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория