Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечели самостоятелна виртуална изложба!

Спечели самостоятелна виртуална изложба!


Изтекла !
Описание:

Ние от "Евдокия Арт Глас" с радост обявяваме първия си онлайн конкурс за творци в сферата на Приложните и Изящните Изкуства

 Независимо дали създавате Картини, Скулптури, Стенописи, или пък ваша страст са Ръчно изработените бижута, Кукли или нещо дори още по-оригинално - чувствайте се добре дошли да се включите в нашето събитие!

 Наградите за победителите:
Творецът, събрал най-много гласове в нашия онлайн конкурс, ще може да се възползва от нашата виртуална галерия като изложбено пространство за своето творчество и да организира своя самостоятелна виртуална изложба!
Първият подгласник на победителя ще спечели ръчно изработено фюзинг колие, сътворено в нашето арт ателие, с което може да зарадва себе си или близък човек!
Вторият подгласник на победителя ще получи като награда брой от лимитиран луксозен каталог на галерия "Евдокия Арт Глас"!
 Като допълнение за двамата подгласници, ние ще предоставим място за техните произведения във виртуалната изложба на победителя!

 За да участвате моля прикачете снимка на Ваша творба, която представя най-добре Вашето изкуство като коментар в публикацията. ????
 Тримата финалисти ще бъдат избрани на базата на Броят Харесвания на техния коментар в публикацията. 

Край на конкурса: 30.04.2020 
 Успех на всички!
Чакаме с нетърпение Вашите творби! ????

 


https://www.facebook.com/evdokiaartglass/photos/a.1679030752318558/2692071397681150/?type=3&theater
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - СподелетеДруги награди от тази категория