Razdavalnik.bg Logo

Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Спечелете ваучер на стойност 1000 лв. за обзавеждане на детска стая от AIKO и още атрактивни награди

Спечелете ваучер на стойност 1000 лв. за обзавеждане на детска стая от AIKO и още атрактивни награди


Изтекла !
Описание:

Нарисувай картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi и я качи на специалната ни online платформа – www.nimm2-promo.bg. Имаш шанс да спечелиш една от страхотните ни награди. Разрешаваме ти да използваш, каквито си пожелаеш пособия и материали – боички, флумастери, пластилин, апликация и др.

За ваучер на стойност 400 лв. от BIKE CENTER

Нарисувай картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi и я качи на специалната ни online платформа – www.nimm2-promo.bg. Използвай, каквито си пожелаеш пособия и материали – боички, флумастери, пластилин, апликация и др. На края на всеки месец, на случаен принцип в присъствието на Нотариус ще бъдат изтеглени по 5 бр. награди за участие – Ваучер на стойност 400 лв. за стоки по избор от BIKE CENTER. 

За ваучер за Детски Скаутски Лагер – Greenlife Bansko

Нарисувай картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi и я качи на специалната ни online платформа – www.nimm2-promo.bg. Използвай, каквито си пожелаеш пособия и материали – боички, флумастери, пластилин, апликация и др. На края на всеки месец, жури съставено от представители на Storck AG в присъствието на Нотариус ще избере и награди по 1 творба с ваучер за Детски Скаутски Лагер в Greenlife Bansko SKI & Resort. 

За една от големите награди

Нарисувай картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi и я качи на специалната ни online платформа – www.nimm2-promo.bg. Използвай, каквито си пожелаеш пособия и материали – боички, флумастери, пластилин, апликация и др. На края на периода на кампанията, трите творби събрали най-много гласове на модула ни за гласуване, ще бъдат наградени в присъствието на Нотариус с по 1 бр. ваучер на стойност 1000 лв. за обзавеждане на детска стая от верига магазини AIKO.


https://nimm2-promo.bg/
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете